18 / 05 / 2024

Yahya Karakışlak

Yahya Karakışlak

Star Kafkas Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Demirkaya ve Yahya Karakışlak tarafından 500 bin liralık sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu

Şanlıurfa Karaköprü'de kaçak yapıya geçit yok!

Karaköprü Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek yasal işlemleri tamamlanan, Güllübağ Mahallesindeki 1 villa ve Gecekondu evin yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Karaköprü'de kaçak yapıya geçit yok!

Karaköprü İlçe sınırlarındaki orman eteklerine kaçak olarak hazine arazisi üzerine yapılan 1 villa ve gecekondu ev Karaköprü Belediyesi tarafından yıkıldı.

Karaköy'de sahil kesimindeki kaçak iş yerleri yıkıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Karaköy Perşembe Pazarı sahil kesimindeki kaçak iş yerlerini yıktı. Çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği yıkım çalışmasında, güvenlik önlemleri alındı.

İzmit Yahya Kaptan'da asfaltlama çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Yahya Kaptan bölgesinde asfalt çalışması yapıldı. Sarayöııü Sokak ile 113 metre uzunluğunda 7,5 metre genişliğindeki Yağmur Sokak baştan sona asfaltlandı.

2002 yılında Karaköy'ün çehresi değişecekmiş!

2002 yılında Türkiye Denizcilik İşletmeleri tarafından hazırlanan 350 milyon dolarlık (484 katrilyon lira) 'İstanbul Liman Ticaret Kompleksi Projesi'yle, Karaköy'deki İstanbul Limanı ve çevresinin çehresi değişecekmiş.

Deniz GYO'dan Karaköy'de kiralık bina!

Deniz GYO, İstanbul’un otantik yüzü ve en önemli perakende, otel/konaklama, kültür ve eğlence merkezlerinden biri olan Karaköy’de; katlı otoparkın çaprazında konumlanan binayı kiraya veriyor.

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.

1997 yılında Karaköy'den Kuledibi'ne asansör!

1997 yılında İstanbul'da bir ilk gerçekleşecekmiş ve Karaköy'den Galata Kulesi dibindeki Residence adlı otel için asansör yapılacakmış. Karaköy ile Galata, Tünel benzeri asansör ile birbirine bağlanacakmış.

1996 yılında Karaköy'de 1.750.000 dolara tarihi han!

1996 yılında Karaköy'de Kemankeş Caddesi'nde bulunan her katı 272 metrekare büyüklüğünde 4 katlı tarihi bir han 1 milyon 750 bin dolara (137 milyar lira) satılacakmış.

Pursaklar Karaköy parselasyon planı askıda!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, ( Altındağ ) Karaköy Mahallesi'nde belirlenen bazı parseller için hazırlanan parselasyon planı bugün askıya çıktı.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 10 peşinatta 96 ay vade imkanı sunulan projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut açık satışa sunuluyor.

Kocaeli Yahya Kaptan Konutları'nın fiyatları artıyor!

20 yılı aşkındır talep gören bir konut grubu olan Yahya Kaptan Konutları'nın fiyatı çevresindeki gelişmelerden etkilenerek 300 bin TL'ye doğru gidiyor.Konutların son günlerdeki ciddi fiyat artışlarını uzmanlar değerlendirdi.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta 1 adet konut satıyor. Projede 112,21 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon daire açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Yahya Karakışlak Haberi

Yahya Karakışlak

Star Kafkas Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Demirkaya ve Yahya Karakışlak tarafından 500 bin liralık sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu. Star Kafkas Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Star Kafkas Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı Jetkent 1 Sitesi, B2C Blok...