06 / 05 / 2024

Yakup Demirci kim

Yakup Demirci kim

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ziraat GYO Genel Müdürü Yakup Demirci vefat etti!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Demirci, Mehmet Cengiz Göğebakan ve Peyami Ömer Dilek ortaklığında kuruldu.

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurguladı...

Cem Demirci: Ankara'da şehir dışına göç arttı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Demirci, 'Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak' dedi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Cem Demirci kimdir?

Deer Architects kurucu ortağı Mimar Cem Demirci kimdir? Mimar Cem Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Demirci, Deer Architects'i ortağı ile ne zaman kurdu?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Yakup Demirci kim Haberi

Yakup Demirci kim

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Uzun zamandır Halk Bankası’nda görev yapan daha sonra Ziraat Bankası’na geçen ve 2016 yılından bu yana Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü olarak görev yapan Yakup Demirci, Ziraat GYO’yu kuran isimler arasında bulunuyordu. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...

Ziraat GYO Genel Müdürü Yakup Demirci kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Demirci, 1989-2015 yılları arasında sırasıyla Müfettiş Yardımcılığı, Müfettişlik, Kredi ve Risk İzleme Müdür Yardımcılığı, Özlük İşleri Bölüm Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Organizasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1966 Karabük doğumlu olan Yakup Demirci, Ziraat Finans Grubu'na Haziran 2015'te dahil olmuştu. 2016 yılından bu yana Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel...