10 / 05 / 2024

Yakup Demirhan

Yakup Demirhan

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100  bin TL sermaye bedeli ile Alper Şen ve Serkan Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Halime Demir ortaklığında kuruldu. 

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

Yakup Demirhan Haberi

Yakup Demirhan

Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kar karşılığı binalar yapmak aracılık etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dinamik İstanbul Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Fenerbahçe, Cemil Topuzlu Caddesi, Hacı Mehmet Sokak, İş Bankası Blok No:24...