15 / 05 / 2024

Yakup Karakoç Choice Hotels türkiye bölge sorumlusu mu oldu

Yakup Karakoç Choice Hotels türkiye bölge sorumlusu mu oldu

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dünya Karakoç tarafından kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Karakoç tarafından kuruldu.

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jahıd tarafından kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Elazığ Karakoçan'da kiralar TL olarak ödensin kampanyası!

Nüfusunun büyük kısmı Avrupa'da yaşadığı için, 'Avrupalı ilçesi' olarak bilinen, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kiraların Türk lirası olarak ödenmesi için kampanya başlatıldı. 

Elazığ Karakoçan'da kirada TL dönemi başladı!

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Balıkesir'de yapılacak Karakoç Barajı meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde inşa edilecek olan Karakoç Barajı'nın ÇED sürecine ve bölge halkının itirazları meclis gündeminde taşındı..

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Karakoç Choice Hotels türkiye bölge sorumlusu mu oldu Haberi

Yakup Karakoç Choice Hotels türkiye bölge sorumlusu mu oldu

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odasıyla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels’in Türkiye’deki otel geliştirme ortağı olan Yakup Karakoç, hem yeni projelerin yönetiminden hem de mevcut Choice otellerinin denetiminden sorumlu olacak. 


Türkiye’nin en etkin turizm yöneticilerinden olan Yakup Karakoç, Choice Hotels ile işbirliğinden önce birçok uluslararası otel açılışına danışmanlık yaptı. Genel müdür olarak ulusal ve uluslararası otellerin tüm operasyonlarından sorumlu olan Karakoç’un turizm sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor.  


Choice Hotels Almanya ve Orta Avrupa’dan Sorumlu Müdürü Georg Schlegel, “Yeni ortağımız Yakup Karakoç Türkiye’deki Choice portfolyosunun büyümesinde önemli rol oynayacak ve Choice’un Türkiye’deki gücü ve başarısını artıracak” dedi. 


Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği...