29 / 04 / 2024

Yakup Turan

Yakup Turan

MSM Altyapı İnşaat Enerji Petrol Madencilik Nakliyat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yakup Turan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afan Mühendislik Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yakup Turan tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin kampüs inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, "Yıl sonu geldiğinde 50-60 bin konut hedefini aşmış olacağız" dedi.

Turan Tekstil'in Mahmutbey'deki İş Hanı Otel olacak!

Turan Tekstil'in, Bağcılar Mahmutbey'de kaba inşaatını tamamladığı proje başta iş hanı olarak planlanmıştı. Ancak proje otel olarak değiştiriliyor. Turan Tekstil Mahmutbey Otel projesi 194 odalı olacak.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Turan Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Turan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Ergün Turan: Büyük bir kültürel zenginliğin mirasçılarıyız!

Kadim bir coğrafyada büyük bir kültürel zenginliğin mirasçısı olduklarını dile getiren Turan, 1 -30 Nisan 2015 tarihleri arasında restorasyon kredisi başvurularını kabul edeceğini açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Konutta talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

Ergün Turan: Konutta balon yok!

TOKİ Turan, TOKİ'nin ürettiği konut segmentinde 'balon' değil talep patlaması olduğunu belirterek, "Özellikle belli segmentlerde, bizim uğraştığımız orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde, asla ve kata bir balon olduğu kanaatinde değilim" dedi.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Ergün Turan: TOKİ Yunuseli Konutları Türkiye'nin gururu olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, mahalle kültürünün toplumun istediği bir kültür olduğunu ve 4 ilde bunu başlatacaklarını söyledi. Turan, Yunuseli konutlarının Türkiye’nin gururu olacağını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Arda Turan Londra'dan ev almak için araştırma yapıyor!

Ünlü futbolcu Arda Turan şimdilerde İngiltere ve İspanya’da ev almak için araştırmalara başladı. Turan, zamanının bir kısmını Londra'da geri kalan kısmını da Milano'da geçirmek istiyor..

Yakup Turan Haberi

Yakup Turan

MSM Altyapı İnşaat Enerji Petrol Madencilik Nakliyat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yakup Turan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


MSM Altyapı İnşaat Enerji Petrol Madencilik Nakliyat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


MSM Altyapı İnşaat Enerji Petrol Madencilik Nakliyat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bayrampaşa, Topkapı Maltepe Caddesi, Anıt Sokak,...