01 / 05 / 2024

yakuplu liman yolu yatırımları

yakuplu liman yolu yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Sudan'daki demir yolu hattına Türkiye imzası!

Raylı sistemler alanında faaliyet gösteren RAYSİMAŞ Sudan'da liman bağlantısını sağlayacak Sallom-Sevakin-Sheikİbrahim demir yolu hattının fizibilite etüd, projelendirme ve yapım müşavirliği işini üstlendi. RAYSİMAŞ, sözleşmenin imzalanmasının ardından söz konusu işe başlayacak.

Trabzon Limanı'na yoğun talep geldi!

Uzakdoğu ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İpek Yolu’nun önemli kapısı Trabzon Limanı'nda ilk günkü hisse satışları tamamlandı..

Yunanistan ve Bulgaristan'dan demir yolu hattı projesi!

Yunanistan ve Bulgaristan'da bulunan 6 limanı birleştirmesi planlanan demir yolu hattının inşası için mutabakat zaptı imzalandı. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov imza törenine katıldı.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Antalya'da Doğu Çevre Yolu 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesinin temelini atarak, kruvaziyer liman ve raylı sistem müjdesini verdi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Asyaport Liman Bağlantı Yolu toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.

Afrika'nın en uzun ilk demir yolu hattı açıldı!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’yı, Cibuti’nin başkenti ve liman kentine bağlayan demir yolu hattı hizmete açıldı.

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Yakuplu Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Beylikdüzü Yakuplu 1/1.000 ölçekli Yat Limanı Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Theodosius limanının devamı bulundu!

Avrasya Boğaz tüp geçit projesi kapsamında Yenikapı Meydanı'nda devam eden bağlantı yolu çalışmalarında Theodosius limanının devamı ortaya çıkarıldı. Theodosius limanına ait mendirek tartışması önümüzdeki günlere damgasını vuracağa benziyor.

GLT Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLT Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Dagalan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Liman Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Nemrut Limanı yolu imar planı çalışmaları sürüyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Aliağa ilçesi ile Yeni Foça arasındaki Nemrut Limanı yolunun imar planı çalışmalarının devam ettiğini ancak bu süreçte bakım ve onarım çalışmasının başlatıldığını belirtti.

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi açıldı!

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.

yakuplu liman yolu yatırımları Haberi

yakuplu liman yolu yatırımları


Doğayı koruyarak güzel alanlar yaratmaya özen gösteren Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin gerekli görülen noktalarına ufak dokunuşlar yapıyor. Beylikdüzü’nün E-5 ve E-6 yolları üzerinden ilk girişi olanYakuplu Mahallesi limanyolu, yanlış tır parklanmaları ve olumsuz koşulları ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yapılabilecek değişiklikleri yerinde tespit etmek için incelemelerde bulundu. 


Yaz Aylarında Yakuplu Girişinin Çehresi Değişmiş Olacak


Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü birim müdürleriyle alanda yapılan incelemede yapılacak olan değişiklikler her açıdan ele alındı.Başkan İmamoğlu, “Yakuplu liman yolunu çok önemsiyorum. Sizlere söz veriyorum.Bu yaz Yakuplu liman yolunu çok farklı göreceksiniz. Ciddi bir çalışmamız var. Orası bu bölgenin çirkin yüzü olmaktan çıkacak. İlgili kurumlardan da her türlü desteği almaya çalışacağız....