30 / 04 / 2024

yakutiye bilgi evleri açılışı

yakutiye bilgi evleri açılışı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yakutiye Bilgi Evi projesinin temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, her mahallede yapılacak olan bilgi evlerinin temelini mahalle çocuklarıyla birlikte attı.

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Ali Korkut'tan, Yakutiye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Başkan Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Kadana mahallelerinde kentsel dönüşümün sürdüğünü anlattı.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Hüdavendigar Bilgi Evi’nin temeli atıldı!

Başta, ilköğretim çağındaki çocukların okul dışı eğitimlerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen, aynı zamanda her yaştan insanın faydalanabileceği Bilgi Evleri’nin üçüncüsü olan Hüdavendigar Bilgi Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

yakutiye bilgi evleri açılışı Haberi

yakutiye bilgi evleri açılışı


Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yakutiye Bilgi Evi projesinin temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, her mahallede yapılacak olan bilgi evlerinin temelini mahallenin çocuklarıyla birlikte attı.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, belediye meclisi üyeleri ve davetliler katıldı.

Yakutiye Bilgi Evi temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Erzurum’un 20 ilçesinde toplam 36 tane bilgi evi olacağını söyledi. Keskin, “Yakutiye İlçemizde bugün temelini attığımız ve Erzurum genelinde 36 adet yapmayı planladığımız bunlardan üçünün ihalesini tamamlayıp, temel atma organizasyonunu bitirdiğimiz bilgi evlerinin 8 tanesinin ihale aşamaları tamamlandı.“ şeklinde konuştu.


Belediye olarak çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten...