05 / 05 / 2024

Yalçın Gül evi neden arandı

Yalçın Gül evi neden arandı

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Skoda Octavia'nın Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil sektörünün güçlü isimlerinden biri olan Skoda'nın Octavia modelinin 2022 model yılı fiyatları ne kadar? Skoda Octavia ülkemizde kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte Skoda Octavia 2022 Eylül ayı fiyat listesi....

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Orka Enez serisi, ahşabın yalın şıklığını yansıtıyor!

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Keleş, Hicabi Keleş, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 60 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

Yalçın Gül evi neden arandı Haberi

Yalçın Gül evi neden arandı

FETÖ Terör örgütünün mütevelli işadamları grubunda yer aldığı gerekçesiyle tutuklanan Seyidoğlu Tatlıcılık şirketi ortaklarından Serdar Seyidoğlu'nun akrabaları, şirketin genel müdürü Mehmet Necati Seyidoğlu, Keleş İnşaat ile Gül İnşaat ortakları İlker Keleş ve Yalçın Gül'ün konutlarında ve şirket merkezlerinde arama yapıldı. Bu durumla ilgili Yalçın Gül'den açıklama geldi.


Açıklama

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili bazı yayın organlarında haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır. 


Kamuoyuna duyurulur


Beyazlar Grup ve Beyaz İnşaat'a FETÖ...