06 / 05 / 2024

Yalçın Kılınçarslan

Yalçın Kılınçarslan

Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayri Canpolat, Celalettin Gönültaş, Ercan Tektaş, Mustafa Özhüsrev, Yalçın Kılınçarslan tarafından 24 Şubat'ta kuruldu.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2018 yılına ait mal beyanını dün TBMM Başkanlığı’na sundu.

Sedat Kılınç kendi projelerini üretecek!

Kayseri’de gayrimenkul sektöründe akla gelen ilk isimlerden olan, sektörün duayen isimlerinden Sedat Kılınç artık kendi projelerini üretecek.

AKM'nin ön cephesi sökülüyor!

Taksim Meydanı’ndaki Atatürk Kültür Merkezi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Merkezin Taksim Meydanı’na bakan ön cephesi sökülüyor

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

9 soruda kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl yıkılır?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlardaki binalar ile riskli olarak tespit edilen binalar yıkılarak yerine yeni bina inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl yıkılır?

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mert Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalçın Kılınçarslan Haberi

Yalçın Kılınçarslan

Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayri Canpolat, Celalettin Gönültaş, Ercan Tektaş, Mustafa Özhüsrev, Yalçın Kılınçarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneişyerlerini yapmak satmak kendi hesabuna arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Bilgetaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Enerji İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi, Kat:1/A...