30 / 04 / 2024

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hüseyin Ürek Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günay tarafından kuruldu.

ABD'den alüminyum ithalatına ek gümrük vergisi: Listede Türkiye de var!

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, 1,96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini duyurdu. 18 ülkenin yer aldığı listede Türkiye de bulunuyor.

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Çin yassı alüminyum ürünlerine AB soruşturması!

AB Komisyonu, 1 Temmuz 2019 tarihi ile 30 Haziran 2020 tarihi arasındaki dönemde Çin menşeli yassı alüminyum ürünlerde damping yapılıp yapılmadığını ve bunun AB alüminyum sektörüne zarar verip vermediğini inceleyecek

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Azim Çelik tarafından kuruldu. 

İnşaat sektöründeki zayıflık alüminyum piyasasını nasıl etkileyecek? 

Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bu yıl için düşük otomotiv üretimi ve inşaat sektöründeki zayıflık sebebiyle alüminyum piyasasında arz fazlası oluşacağını belirtti...

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faik Çelik tarafından kuruldu.

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yeşilyurt tarafından kuruldu. 

EKS Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Alüminyum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Arıcı ve Oğuzhan Arıcı tarafından kuruldu. 

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat Haberi

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hüseyin Ürek Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-Tasnif edilmiş metal dışı atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması.


Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Silivri, Küçükkılıçlı Mahallesi, Keşan Caddesi,...