16 / 05 / 2024

Yalçınoğulları İnşaat kartal

Yalçınoğulları İnşaat kartal

Yalçınoğulları İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sirer Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Kartal, Orhantepe Mahallesi, Şehit Hakan Kurban Caddesi'nde kuruldu

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Kesepara İnşaat Kartal fiyat!

Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede?

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hilal yılmaz tarafından kuruldu.

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bayram tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Durgut tarafından kuruldu.

Ocak Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Ocak tarafından kuruldu.

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Akçöltekin tarafından kuruldu.

Yalçınoğulları İnşaat kartal Haberi

Yalçınoğulları İnşaat kartal

Yalçınoğulları İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sirer Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Yalçınoğulları İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yalçınoğulları İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Orhantepe Mahallesi, Şehit Hakan Kurban Caddesi,...