30 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe

Yeterli ve sağlıklı barınma hakkının karşılanması düşüncesinden hareketle ortaya çıkan Dünya Konut Günü, tüm dünyada Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanıyor. Buna göre konut seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Mehmet Yalçıntepe kimdir?

Yalçıntepe Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe kimdir? Mehmet Yalçıntepe, Yalçıntepe Group’u ne zaman kurdu? Yalçıntepe Group bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Mehmet Yalçıntepe: Türkiye'deki her 100 kişinin 70'i depreme hazırlıksız!

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe Deprem kuşağında yer alan bir ülke olmamıza rağmen bugün Türkiye 'deki her 100 kişiden 70'i depreme hazırlıksız olduğunu söyledi

Türkiye'deki her 100 kişinin 70'i depreme hazırlıksız!

Çoğumuzun ilk defa depremle tanıştığı 17 Ağustos 1999 tarihinin üzerinden 14 yıl geçti. Peki, biz bu dönemde depreme nasıl hazırlandık? Oturduğunuz bina depreme dayanıklı mı?

2013'ün ikinci çeyreğinde 295 bin 10 konut satış sonucu el değiştirdi!

TÜİK verilerine göre gayrimenkul satışlarında İstanbul 62 bin 119 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 21,1) sahip oldu. Aynı çeyrekte, en az satış ise 14 gayrimenkul ile Hakkâri'de gerçekleşti

Yalçıntepe Group, Ben Farklıyım-MinCiyawazim'in sponsoru oldu!

Yalçıntepe Group, Kuzey Irak’ta Erbil Merkezli Zagros TV’de yayınlanan yetenek ve eğlence yarışması “Ben Farklıyım-MinCiyawazim” programının sponsorluğunu üstlendi

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe Haberi

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe

Yeterli ve sağlıklı barınma hakkının karşılanması düşüncesinden hareketle ortaya çıkan Dünya Konut Günü, tüm dünyada Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanıyor. Peki, ülkemizdeki konutların durumuna bakıldığında bu günü kutlamak mı yoksa kutlayabilir hale gelmek mi gerekiyor? Konut seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini biliyor muyuz? Dünya Konut Günü kapsamında açıklama yapan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, dikkatleri kentsel dönüşüm ve deprem üzerine çekti. Yalçıntepe’ye göre; kentsel dönüşüm doğru algılanıp uygulanmadığı, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğiyle yüzleşip tedbir alınmadığı ve deprem konusunda bilinçlenilmediği sürece konutta hüsrana uğramak kaçınılmaz.


Can güvenliğimiz için kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!


Nüfusunun yüzde 95'i deprem tehdidi altında yaşayan Türkiye’de 18 milyonu aşan yapı stoğunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet...