05 / 07 / 2024

Yale Kilit dijital kapı dürbünü fiyat

Yale Kilit dijital kapı dürbünü fiyat

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Gayrimenkul sektöründe de dijital dönüşüm hız kazandı. Sektörün geleceği 17 Nisan'da gayrimenkul profesyonelleri tarafından masaya yatırılacak...

İpotek işlemleri artık dijital sistemde!

VakıfBank, hizmetlerini dijital ortama taşıyor. VakıfBank’ın, geliştirdiği e-ipotek uygulamasıyla kredi işlemlerinde taşınmazların ipotek olarak alınması süreci elektronik ortama taşındı.

Ankaralı konut üreticilerinden ‘Dijital pazarlama’ seminerine yoğun ilgi!

Teknolojinin hızlı gelişmesi ile akıllı cihaz kullanımının yaygınlaşması günümüz iş dünyasında dijital pazarlamanın önemini artırdı. Hürriyet Emlak Projeland, Ankara’da inşaat şirketleri profesyonellerine yönelik dijital pazarlama semineri düzenledi. 

Dijital şehirlerin geleceği!

Dijital Şehircilik Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Mega Projeler ve Kentler İçin Yaratacağı Katmadeğer” panelinde dijital şehircilikle ilgili gelişmeler ve öngörüler paylaşıldı...

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Dijital şehirlerin geleceği mega projelerle şekilleniyor!

Dijital Şehircilik Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Mega Projeler ve Kentler İçin Yaratacağı Katma Değer”panelinde dijital şehircilikle ilgili gelişmeler ve öngörüler paylaşıldı...

Erma Hediyelik Eşya Dijital Baskı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erma Hediyelik Eşya Dijital Baskı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gör tarafından kuruldu. 

Dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisi!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Gayrimenkul sektöründe uygulanan dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisini değerlendirdi...

Konutta etkin dijital pazarlama ön planda!

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Dijital Şehircilik Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Takvim gazetesi, Forbes ve Para dergilerinin sponsorluğunda geçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi devam ediyor.  Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Dijital Şehircilik Zirvesi'nin özel oturumunda sektör hakkında önemli başlıklar çıktı.

Dijital Şehircilik Zirvesi şehirlerin geleceğine ışık tuttu!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışıldığı Dijital Şehircilik Zirvesi şehirlerin geleceğine ışık tuttu.

Yale Kilit dijital kapı dürbünü fiyat Haberi

Yale Kilit dijital kapı dürbünü fiyat

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor. Kapı hidroliklerinden barellere uzanan çok sayıda ürününü fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak olan firma, 9. Salondaki 137/A numaralı standında 5800 Serisi Dijital Kapı Dürbünü’nü görücüye çıkaracak. Ev güvenliğine yeni bir boyut getiren ürün, standart dijital kapı dürbünlerinin özelliklerine ek olarak sahip olduğu kamera sistemine entegre sensörleri sayesinde, kapıya gelenlerin zile basmalarına gerek kalmadan, görüntülerini kaydetmeye başlıyor. Böylece gün içinde kimlerin geldiği, evin içindeki ekrandan kolaylıkla izlenebiliyor. Gece görüş fonksiyonu da bulunan ürün, entegre kapı zili, 4.3" LCD ekran ve 4GB SD hafıza kartı ile birlikte satışa sunuluyor.


Antik Mısır’da 4 bin yıl önce kullanılan...