27 / 06 / 2024

Yalı Otelcilik ve Turizm iletişim

Yalı Otelcilik ve Turizm iletişim

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Alfamonte Otelcilik Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfamonte Otelcilik Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Kemal Balkan tarafından kuruldu.

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Otelcilik Ve Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yeşim Kocatepe tarafından kuruldu.

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Kayhan Mutlu tarafından kuruldu.

Ldn Turizm Seyahat Otelcilik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldn Turizm Seyahat Otelcilik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mohammed Alotaıbı tarafından kuruldu.

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Faezeh Naghıloo, Monıreh Morsalı, Nafıseh Naghılou ve Nassah Naghılou ortaklığında kuruldu.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücel Özbek ve Mustafa Kemal Özbek ortaklığında kuruldu.

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Yalı Otelcilik ve Turizm iletişim Haberi

Yalı Otelcilik ve Turizm iletişim

Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Nesim İpekel, Daniela İpekel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Yalı Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1) Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,  lokanta, kafeterya, çay bahçesi,konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.  2)...