05 / 07 / 2024

Yalı Yeşilköy satılık

Yalı Yeşilköy satılık

İstanbul’un en güzel sahil ilçelerinden Yeşilköy, mimari ve konumu ile göz dolduran bir projeyle konut sahibi olmak isteyenlere göz kırpıyor. Yalı Yeşilköy’ün başrolünde deniz var.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Yeşilyaka Evleri satılık!

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Evleri satılık daire fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Proje Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Köy Zekeriyaköy satılık daire!

Köy Zekeriyaköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam 1.167 adet daire bulunuyor.

Görkem Yapı Çengelköy satılık!

Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. Projede 12 daire ve 2 dükkan yer alıyor.

İstanbul 216 Kadıköy satılık!

İstanbul 216 Kadıköy satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 36 ay vade şeklinde ödeme sağlayan proje Baysaş İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Sea Pearl Ataköy satılık daire!

Sea Pearl Ataköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak seçenekler sunuyor. Projedeki dairelerin alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy satılık!

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy satılık daire alanları minimum 88 metrekare olarak tasarlandı. Teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirlenen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği sunuluyor.

VIP Kurtköy satılık!

VIP Kurtköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve müstakil villalardan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy satılık!

Sea Pearl Ataköy satılık konutların alanları 88 metrekareden başlangıç gösteriyor. Kuzu Grup imzası ile yükselen projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Yalı Yeşilköy satılık Haberi

Yalı Yeşilköy satılık

Sahil hattında konumlanan Yalı Yeşilköy’ün muhteşem deniz manzarasının ön plana çıkarıldığı projede; mutfaktan odalara her renk ve malzeme özel olarak tercih edildi. Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, “Bu projeyle konutun ‘elmas’ını ürettik. Sadece 6 seçkin ailenin yaşayacağı Yalı Yeşilköy’de, eşsiz bir lokasyon ve deniz manzarası ile dairenin her ayrıntısında lüks ve kaliteye yer verdik” dedi.

Başta Yeşilköy olmak üzere İstanbul’un birçok farklı semtinde ayrıcalıklı konutlara imza atan Depar Teknik Yapı, “Yalı Yeşilköy”ü lüks konut sahibi olmak isteyenlere sunuyor. Yeşilköy sahilinin en güzel lokasyonunda inşa edilen binanın iç mimarisi, Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden Shape Mimarlık tarafından tasarlandı.

Bir dönem Bezmen ailesinin kullanımında olan yapının konumuna ve projenin butik bir proje olması özelliğine yakışır kalite ve şıklıkta olmasına özen...