18 / 05 / 2024

Yalıkavak yolu tünel çalışması ne zaman başlayacak

Yalıkavak yolu tünel çalışması ne zaman başlayacak

Yalıkavak yolunu rahatlatması düşünülen duble yol ve tünel çalışmasına, önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. Yapılacak tünel projesinin 2 yılda bitirilmesi planlanıyor.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Velux Yalıkavak nerede? Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022!

Velux Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı ve Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerinin yer aldığı Velux Yalıkavak projesinin detayları...

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Neva Yalıkavak nerede?

Neva Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Neva Yalıkavak projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Taşevler Yalıkavak nerede?

Seba Taşevler Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi satışa çıktı...

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Varyap Yalıkavak Residences, Hyatt Centric ile anlaştı!

Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta 120 milyon Euro’ya hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı.

Yalıkavak yolu tünel çalışması ne zaman başlayacak Haberi

Yalıkavak yolu tünel çalışması ne zaman başlayacak

Yalıkavak yolunu rahatlatması düşünülen duble yol ve tünel çalışmasına, önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. 


Karayolları tarafından yapılacak olan tünel ve duble yol çalışması öncesinde, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, bölgede açıklamalarda bulundu. Yapılacak olan karayolu ve tünel projesiyle Yalıkavak bölgesine giden trafiğin rahatlayacağını ifade eden Demiralp, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını belirtti. 


İKİ SENELİK BİR PROJE... 

Karayolları ekiplerinin Konacık'ta konuşlandığını anlatan Demiralp, Yalıkavak'ta tünel yapılması sürecinin Eylül ayında başladığını belirterek "Araya seçimler girdi, o yüzden bazı şeylerin biraz beklemesi gerekiyordu. Ufak tefek yapılması gerekenler bu süreçte tamamlandı. Bundan sonra daha hızlı yürüyecek. Toplamda 7 kilometrelik bir yol yapımı olacak. İki kilometre de tünel inşaatı yapılacak. Geri kalan da yol güzergahı olacak. Yol Yakaköy u biraz geçtikten sonra giriş verilecek. 

Duble yol olarak...