13 / 05 / 2024

Yalıköy İnşaat adres

Yalıköy İnşaat adres

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Karataş tarafından kuruldu.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Şefik Duman tarafından kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Yalıköy İnşaat adres Haberi

Yalıköy İnşaat adres

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Karataş tarafından kuruldu.

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, YAPI MALZEMELERİ İnşaat malzemeleri (demir, çelik,...