02 / 05 / 2024

yalın evler daire fiyatları

yalın evler daire fiyatları

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 207 bin dolardan başlıyor.

Yalın Evler 'de 260 bin dolara 1+1! Ocak 'ta teslim!

Yalın Evler 'de fiyatlar 260 bin dolardan başlıyor, satışların devam ettiği projede; 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri bulunuyor...

Yalın Evler iletişim!

Yalın Evler iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk satış fiyatları 207 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Yalın Evler daire fiyatları!

İçerisinde 146 adet konutun bulunduğu Yalın Evler daire fiyatları minimum 207 bin dolardan başlıyor...

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Çankaya Sinpaş Altın Oran daire fiyatları!

Çankaya Sinpaş Altın Oran daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerine yayılan Sinpaş Altın Oran projesi 2 bin 647 daireden meydana geliyor...

DKY İnşaat Lokum Evler daire fiyatları!

Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşan Lokum Evler projesi 15 ile 19 katlı 7 blok halinde yükseliyor. DKY İnşaat Lokum Evler daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Süreyya Yalçın Miami'deki evini 70 bin dolara tadilat ettirdi!

Süreyya Yalçın eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın hatıralarını siliyor. Miami'deki evinde tadilat yaptıran İkoncan, eski eşyalarını da çöpe attı. Yalçın'ın cebinden şimdilik 70 bin dolar çıktı...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Lokum Evler daire fiyatları

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Lokum Evler daire fiyatları 234 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan daireler 17 Eylül'de (yarın) satışa çıkıyor...

yalın evler daire fiyatları Haberi

yalın evler daire fiyatları

Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 55'i satılırken, projenin inşaatının da yüzde 80'i tamamlandı. Keleşoğlu ve Zilal İnşaat işbirliğiyle inşa edilen proje, Türkiye'de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir yapı sistemiyle hayata geçiriliyor. Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, "Projemizde beton ve çeliği birleştirdik. Butik olması için her şeyi butik şekilde tasarladık ve bu konuda örnek teşkil ediyor. Projenin dış cephesinin tamamı cam. Bunun sebebi ise gün ışığını tamamıyla içeri almak istememiz" dedi. 


Yalın Evler projesinde, yüzde 1 KDV avantajıyla, fiyatı 207 bin dolardan başlayan daireler, yüzde 25 peşin, 24 aya varan 0 faizli cazip kredi seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dileyen alıcılar ise, banka kredisi...