14 / 05 / 2024

Yalın Gür

Yalın Gür

Yarımada Havacılık Anonim Şirketi Yalın Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emrah Güney Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Müeyyetzade Mahallesi'nde kuruldu.

Kaplankaya İşletme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya İşletme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, 9 Mart 2015 'te Yalın Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Sandallı Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sandallı Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Ömer Zeki Tuskan, Bülent Tercanlı, Emrah Güney, Sirio Binali Pellegrini, Yalın Gür tarafından 10 Aralık tarihinde kuruldu

Kaplankaya Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Zeki Tuskan, Bülent Tercanlı, Emrah Güney, Sirio Binali Pellegrini, Yalın Gür tarafından 607 bin 741 TL'lik sermaye ile kuruldu

Kaplankaya Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Ömer Zeki Tuskan, Bülent Tercanlı, Emrah Güney, Sirio Binali Pellegrini, Yalın Gür tarafından 10 Aralık tarihinde kuruldu

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Stellantis Türkiye, ticari araç kapsamında ürettiği 12 adet ticari aracını görücüye çıkardı

Stellantis, ‘Pro One’ hamlesiyle ticari araç sektöründe liderliği amaçlıyor. Stellantis Ticari Araçlar İş Birimi’nin "Pro One" stratejik atağı kapsamında Citroen, FIAT Professional, Opel, Peugeot ve Vauxhall markalarından toplam 12 aracını görücüye çıkardı.

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Bütün yatırımcıların dikkatine! Gram altının kaderi bugün belli olacak!

Gram altın 1185 TL rekorunun ardından 1099 TL'den işlem görüyor. FED'in sözlü yönlendirmelerine başlayacağını belirten analistler, gram altın ücretlerine dair ön görülerini dile getirdi.

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

PTT’den eşi benzeri olmayan altın kampanyası! Çeyrek gram altın görülmemiş fiyatlarla! İşte detaylar!

PTT altın fiyatlarında yılın sonuna yaklaşırken görülmemiş bir kampanya yaptı. İşte PTT çeyrek gram altında eşi benzeri olmayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte detaylar!

Bu fiyata bir daha bulamayacaksınız! Görülmemiş fiyatıyla SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tek bir telefonda daha fazlasına sahip olun. Galaxy A23'ün 6,6 inç TFT V-Cut Ekranı daha fazlasını görmeniz ve yapmanız için ihtiyacınız olanı sunar. Her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görürsünüz. İşte, SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin Otomobili TOGG test sürüşünde görüntülendi!

TOGG, Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlerken objektiflere yakalandı. Kameraların görüntülerine takılan Türkiye'nin Otomobili'nin kamufulajlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Yalın Gür Haberi

Yalın Gür

Yarımada Havacılık Anonim Şirketi Yalın Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emrah Güney Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Müeyyetzade Mahallesi'nde kuruldu.


Yarımada Havacılık Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu ile amaca ulaşılması için yapılabileceği iş ve işlemler bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla aşağıda gösterilmiştir.: a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi sivil havacılık ve hava taşımacılığı işlerini yapmak üzere kurulmuş olup, amaç ve konusu başlıca şunlardır:  1. Türkiye içinde ve dışında bir yerden diğer yere yolcu, posta, hayvan ve eşyaya ilişkin her türlü hava taşımacılığı ve bunlarla ilgili her iş ve işlemi yapmak ve hava taşımacılığı ile ilgili yolcuların, postanın, hayvanların ve eşyanın taşınması için her...