28 / 05 / 2024

Yalıpark Bostancı

Yalıpark Bostancı

Yalıpark Bostancı'da kalan 13 dairenin satışları devam ediyor. 2+1 daireler 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yalı Mahallesi Parkı Karşıyaka'da yükselecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Mavişehir’de Yalı Mahallesi Parkı'nı hayata geçiriyor.

Yalkavak Park Dolphin'in yola terkettiği alanın imar planı değişti!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Gökçebel Köyü'ndeki Park Dolphin Sitesi'nin encümen kararı ile yola terk ettiği alan alt ölçekli imar planında "turizm tesisi" ilan edildi.

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Toplam 42 adet konuttan meydana gelen proje 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Yalıkavak Bostancı Bluewater satış fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Bluewater satış fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 6 bin 440 metrekare olarak belirlenen projede villaların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Bostancı Maanaa E-5 Ofis Park projesi geliyor!

Maanaa E-5 Ofis Park, RAM GMY tarafından E-5 Bostancı Kavşağı'nda inşa edilecek. Fiyat ve ödeme bilgisinin henüz netleşmediği projenin inşaatı 2016 yılının 3. çeyreğinde başlayacak.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Adana Yalçın Parkı’na konut yapılamayacak!

Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. Yalçın Parkı’nda konut ya da farklı amaçlarla inşaat yapılması Adana Büyükşehir Belediyesi kararıyla olanaksız hale getirildi.

YDA Park Avenue su yalıtımında Hyfix'i seçti!

Ankara'daki YDA Park Avenue projesinin 100 bin metrekarelik toprak altı temel ve perde su yalıtımı; betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu için garantili çözüm sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile güvence altına alınıyor.

1980 yılında Boğaz'da iki yalı kamulaştırılmış!

1980 yılında Çengelköy'deki Bostancıbaşı Abdullah Ağa Yalısı ve Beylerbeyi'ndeki Debreli İsmail Hakkı Paşa Yalısı, Turizm ve Tanıtma Bakanlığı tarafından kamulaştırılmış. Her iki yalı restore edildikten sonra pansiyon olarak kullanılacakmış.

Maltepe Park AVM, 10. yaşını kutladı!

Maltepe Park AVM, 10. yaşını kutladı. Carmina Burana adlı eseri seslendiren şef Serdar Yalçın yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin solist, korist ve dansçıları eşliğinde Flash Mob gösterisi gerçekleşti.

Maltepe Park'ta 10. yıl kutlaması!

MALTEPE Park AVM, 10. yaşını görkemli bir organizasyonla kutladı. Carmina Burana adlı eseri seslendiren şef Serdar Yalçın yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin solist, korist ve dansçıları eşliğinde Flash Mob göste

Yalıpark Bostancı Haberi

Yalıpark Bostancı

Hacısalihoğlu tarafında hayata geçirilen Yalıpark Residence Küçükyalı'da yer alıyor. Yalıpark Evleri, 110 metrekare 2+1, 170-145 metrekare 3+1 ve 240 metrekare 4+1 daire tiplerinde tasarlandı.


Son 13 dairenin kaldığı projede, 2+1 daireler 550 bin TL ile 880 bin TL, 3+1 daireler 995 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 1 adet kalan 4+1 daire ise 2 milyon 850 bin TL değerinde.



Yalıperk Konutları, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, koşu pisti, tenis kortu, yelkencilik kulübü, size özel havuz gibi birçok sosyal imkanı içinde bulunduruyor.



Yalıpark Residence, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 45 dakika, Zincirlikuyu’ya...