13 / 05 / 2024

Yalıtım lüks değil zorunluluk

Yalıtım lüks değil zorunluluk

İstanbul’da 1998 yılında kurulan Nimeçatı, İstanbul Zeytinburnu ve İkitelli’deki şubeleri ve Çorlu Borsa Meydanı’ndaki deposuyla yalıtım sektörüne hizmet veriyor.Selçuk Aktepe, yalıtımın lüks değil zorunluluk olduğunu müşterilerine söylüyor.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım? İslam Memiş az önce net yanıtı verdi! Hiç biri değil onu alın

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Altın piyasası uzmanı İslam Memiş ''Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım?'' sorusuna net yanıtı verdi. Hiç biri değil onu alın...

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Yalıtım önlemleri evin değerini artırıyor!

Posta Gazetesi köşe yazarlarından Emin Turan bugünkü yazısında konutlardaki yalıtım önlemlerinin önemini kaleme aldı. 

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

6 milyon konuta yalıtım yapılması gerekiyor!

Türkiye'de bulunan 10 milyona yakın binanın yüzde 87'si konut niteliğinde kullanılıyor. Bu konutların yer aldığı 6 milyon konuta  ise doğru yalıtım uygulaması gerekiyor. Bu sayede yılda 1 milyar dolar enerji tasarrufu yapılabilir.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Yalıtım lüks değil zorunluluk Haberi

Yalıtım lüks değil zorunluluk

İstanbul’da 1998 yılında kurulan Nimeçatı, İstanbul Zeytinburnu ve İkitelli’deki şubeleri ve Çorlu Borsa Meydanı’ndaki deposuyla yalıtım sektörüne hizmet veriyor.Uzun yıllardır ODE ile birlikte çalıştıklarını belirten Nime Çatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selçuk Aktepe, yıllar boyunca yalıtımın lüks değil zorunluluk olduğunu müşterilerine anlattıklarını söylüyor.


Şirketiniz hakkında bilgi verir misiniz? Yalıtım sektöründe ne zaman faaliyet göstermeye başladınız ? 


Nimeçatı, yalıtım ve çatı kaplama malzemelerinin satışı konusunda hizmet vermek üzere Sayın İlhan Battaloğlu tarafından 1998 yılında İstanbul’da kuruldu. Kurulduğu yıldan itibaren yalıtım sektöründe faaliyet gösteriyor ve ne mutlu ki Nime Çatı, sürekli artan bir başarı ve büyüme grafiği sergiliyor. İstanbul’da iki, Çorlu’da bir şubemiz ve yine Çorlu’da şubeden bağımsız bir de depomuz bulunuyor. Son yıllarda şubeleşerek büyüyoruz. Diğer taraftan, aslında alt bayilerimiz...