19 / 05 / 2024

yalnızçam kış sporları merkezi ardahan nerede

yalnızçam kış sporları merkezi ardahan nerede

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Kültür Bakanlığı ve Ardahan Valiliği tarafından koordineli çalışmalar sonucunda olgunluk aşamasına getirilen “Yalnızçam Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi “ Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından onaylandı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Tüysüz tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi geliyor! Yeni proje!

Sinpaş GYO, Marmaris İçmeler'de yeni bir projeye başlıyor. Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunan Kızılbük Devremülk projesinde teslimlerin 2023'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Tekgöz Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgöz Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uraz Tekgöz tarafından kuruldu.

4 maddede sitelerde yaşam kültürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşam kültürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

Saraydüzü Esenler Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenler Belediyesi Sinop-Saraydüzü’nde hayata geçirilen Saraydüzü Esenler Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

yalnızçam kış sporları merkezi ardahan nerede Haberi

yalnızçam kış sporları merkezi ardahan nerede


Ardahan İl Özel İdaresi tarafından hazırlanarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Kültür Bakanlığı ve Ardahan Valiliği tarafından koordineli çalışmalar sonucunda olgunluk aşamasına getirilen “Yalnızçam Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi “ Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından bütçesi ayrılarak onaylandı.


2010 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile turizm merkezi ilan edilen ve 2012 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imar planları onaylanarak Bakanlığın Kış Turizmi yapılan iller listesinde yerini alan Yalnızçam Turizm Bölgesi’nde, Ardahan Valiliği ve ilgili bakanlıkların koordineli çalışmaları sonucunda, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından onaylanan 4 Milyon 500 Bin Avro bütçe ile Kış Sporlarının yapılmasının önü açıldı.


Nihai görüşmeler sonrasında Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından 13 Şubat 2014 tarihinde atılan ikili imzalar ile ‘Yalnızçam Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi’nin bütçesi ayrılarak...