19 / 05 / 2024

Yalova altyapı sistemi

Yalova altyapı sistemi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatı ile DSİ Genel Müdürlüğü, aldığı tedbirler ile bundan sonraki yıllarda Yalova’da yaşanması muhtemel içme suyu sıkıntılarının önüne geçti. Yalova içme suyu sıkıntısı çekmeyecek.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

Afetler için Ulusal Mobil Uyarı Sistemi devreye girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "SMS/JRT altyapısı ülke geneline kısa sürede acil durum SMS'i gönderebilecek seviyeye çıktı ve Ulusal Mobil Uyarı Sistemi (UYARSİS) çalışmalarını başlattık, yapacağımız son bir düzenlemeyle devreye alacağız." diye konuştu.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nde yatırımcının hakları güvence altında!

Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yalova İli, Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 adet konut, 1 adet büfe, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

Yalova'nın Termal ilçesinin altyapısı değişecek!

Yalova’nın Termal ilçesinin içme suyu şebekesini ve su depolarının yenilenmesini içeren 8 milyon TL tutarındaki altyapı çalışması için Termal Belediyesi’nde protokol imzalandı. İşte projenin ayrıntıları...

Yalova altyapı sistemi Haberi

Yalova altyapı sistemi

DSİ Genel Müdürlüğü, aldığı tedbirler ile bundan sonraki yıllarda Yalova’da yaşanması muhtemel içmesuyu sıkıntılarının önüne geçti.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatı ile hayata geçirilen projeler sayesinde Yalova'ya içmesuyu sağlayan Gökçe Barajı'nda ki su seviyesi yüzde 4'ten yüzde 35 seviyesine yükseldi.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamada, 2013 yılının kurak bir yıl olması ve kuraklığın 2014 yılında da devam etmesi sonucunda tarihinin en kurak yıllarından birini geçiren Yalova'ya içmesuyu temin eden Gökçe Barajı'nın, yapımından beri doluluk oranı olarak en düşük seviyesine ulaşarak yüzde 4'e kadar düştüğü anımsatıldı.


Kurak geçmesi tahmin edilen yaz aylarının öngörüsü ve Bakan Eroğlu'nun talimatları ile hemen işe başlayan DSİ Genel Müdürlüğünün, "Gökçe Barajı Kurtköy Derivasyonu"nu 22 Nisan 2014 tarihinde ihale...