27 / 04 / 2024

yalova armutlu imar planı değişikliği

yalova armutlu imar planı değişikliği

Yalova Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/ 5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/ 1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Benim Kentim Yalova'da yaşam başlıyor! 

Yalova Armutlu’da Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Benim Kentim Yalova'da yaşam başlıyor...

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

ÖİB'den 6 ilde imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Aydın, İstanbul, Kocaeli, Muğla ve Yalova'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Yalova'da imar barışından 1.914 kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Yalova’da bin 914 kişinin imar barışından faydalanmak için başvuruda bulunduğu ifade etti...

Yalova'da kaçak yapıya taviz yok!

Yalova Belediyesi imar sınırları içerisinde kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıları birer birer yıkıyor.

Armutlu kentsel dönüşümünde kargaşa!

Ağustos ayında imar planları askıya çıkan İstanbul'un Armutlu bölgesinde yapılacak kentsel dönüşümde yetki kargaşası ortaya çıktı. 

Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Açıklanan imar planına göre, 140 hektarlık alan üzerinde 3 bin 498 yapı yıkılacak..

TOKİ Yalova Armutlu başvuruları bugün başladı!

Yalova Armutlu TOKİ projesinde yer alan 131 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı

yalova armutlu imar planı değişikliği Haberi

yalova armutlu imar planı değişikliği


 T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 03 Aralık 2014 tarih ve 19445 Sayılı Makam Olur’u ile onaylanan “Yalova İli Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı”  bugün Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü  tarafından askıya çıkarıldı. Planlar 30 gün askıda kalacak.


İmar planı için tıklayın




Gülcihan...