05 / 05 / 2024

yalova Deniz Otobüsü İskelesi açılış

yalova Deniz Otobüsü İskelesi açılış

Yolcularının daha rahat ve keyifli seyahati için gemi ve iskelelerinde sürekli iyileştirmelere giden ve yeni hizmetler sunan İDO, Yalova Deniz Otobüsü İskelesi’ndeki yenilenme çalışmalarını da tamamladı...

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Yalova Denizçalı Ro-Ro Limanı imar planı askıda!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Taşköprü Beldesi, Denizçalı Köyü Ro-Ro Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Yalova Çınarcık İskelesi imar değişikliği askıya çıktı!

Çınarcık Feribot ve Deniz Otobüs uygulama imar planı değişikliği Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden otuz gün süre ile askıya çıkarıldı.

Yalova'ya yatırımcı akını!

Yalova, Mart 2016’da hizmete açılacak Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor.

Yalova yatırımcıların gözdesi oldu!

Yalova, Mart 2016’da hizmete açılacak Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor.

Akiş GYO Yalova Çiftliköy'deki arsa ve binalarını satıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalova Çiftlikköy Deniz Çalı Köyü Topçuçiftliği Mevkii'ndekin yer alan arsa ve üzerindeki binaların satışı hakkında bilgilerini yayınladı.

Akiş GYO Yalova'da arsa ve bina satıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföy değişikliği nedeniyle Yalova Çiftlikköy Deniz Çalı Köyü'nde yer alan arsa ve üzerindeki binaların satışına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Akiş GYO Yalova'daki fabrikasını Dowaska'ya kiraladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yalova İli Çiftliklöy İlçesi Denizçalı Köyü Topçuçiftliği'ndeki gayrimenkul üzerinde bulunan fabrika binası içindeki 3.000-m2'lik kapalı alanı Dowaska İleri Kompozit Malzemeler Sanayi Limited Şirketi'ne kiraladı.

Akiş GYO'dan Yalova'da arsa ve bina satışı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yalova Çiftlikköy Denizçalı köyündeki arsa ve binalara ilişkin değerleme raporunu ve satış kararını KAP'a bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Tatil dönüşleri başladı, kara ve deniz yollarında alarm verildi!

Tatilcilerin dönüşünde oluşacak yoğunluk sebebiyle kara ve deniz yollarında alarm verildi. Kocaeli'nde trafik polislerinin tüm izinleri kaldırılırken, İDO Yalova Topçular hattını ek feribotlarla takviye etti.

Yalova Deniz Otobüsü ve Feribot İskelesi Dolgu İmar Planı etüt raporu onaylandı!

Yalova Merkez İlçe Süleymanbey Mahallesi sınırları içerisinde kalan Yalova Deniz Otobüsü ve Feribot İskelesi Dolgu İmar Planı Tadilatına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu il müdürlüğü tarafından onaylandı...

Karaderili Şirketler Grubu Yalova'ya Türkiye'nin en büyük termal tesisini kuruyor!

Karaderili Şirketler Grubu Acente ve Bayii Koordinatörü Deniz Derelli, Kütahya, Yalova ve Sındırgıdaki 3 termal tesisle yılda 200 binden fazla tatilciyi hedeflediklerini belirtti. Türkiye'nin en büyük termal tesisi kuruluyor...

Yalova Çınarcık İskelesi dolgu imar planı değişikliği için teklif verildi!

Yalova Çınarcık Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğü tarafından incelendi. Dolgu alanı imar planları için bakanlık tarafından onay bekleniyor...

yalova Deniz Otobüsü İskelesi açılış Haberi

yalova Deniz Otobüsü İskelesi açılış

Bir buçuk yıl süren ve 1 milyon TL’nin harcandığı renovasyon çalışmalarının ardından yenilenen iskele, 2 Temmuz 2013 Salı günü yeniden hizmete açılacak.


Daha büyük, daha konforlu


Renovasyon çalışması kapsamında daha önce prefabrik olan yapı, modern çelik konstrüksiyon taşıyıcılı bir yapıya dönüştürüldü. Eski binada salonun küçüklüğü ve yalıtım eksikliği yaşanırken, yeni binada yolcu salonu büyütüldü ve yönetmeliklere uygun şekilde ısı yalıtımlı ve terminal konseptinde bir yapı inşa edildi.


Yalova Deniz Otobüsü İskelesi’nde ayrıca, yolcuların yiyecek-içecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri modern bir kafeterya da oluşturuldu ve bir kış bahçesi inşa edildi.


Terminalle birlikte iskelede de bakım onarım yapıldı, yenilendi


İDO’nun Yalova’daki yeni üssünde, terminal binası dışında iskelede de düzenlemeler yapıldı. Renovasyon kapsamında yolcuların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak için korkuluklar ve özürlü rampaları inşa edildi, dış aydınlatmalar yenilendi.


İDO’nun Yalova...