06 / 05 / 2024

Yalova Huzurevinin inşaatı atıldı mı

Yalova Huzurevinin inşaatı atıldı mı

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Kentplus Yalova Emay İnşaat teslim tarihi!

Kentplus Yalova Emay İnşaat teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Kentplus Yalova'da fiyatlar 346 bin TL'den başlıyor...

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Yalova'da inşaat ruhsatlarının yüzde 11'i dönüşüm kapsamında!

Yalova'da yürütülen çalışmalarda alınan inşaat ruhsatlarının istatistiksel verilerini ortaya koyan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2016 yılında alınan inşaat ruhsatlarının yüzde 11 'inin kentsel dönüşüm kapsamında alındığını açıkladı.

Antalya inşaat sektöründeki gelişimiyle Nisan'a damga vurdu!

Antalya, bu yıl inşaat sektöründeki gelişimi ile Nisan ayına damgasını vurdu. Türkiye'nin en büyük 7 şehrinde, geçen yılın Nisan ayına göre satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller Yalova, Çanakkale ve Antalya olarak sıralandı.

Yalova'da turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı sağlanacak!

YALOVA Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi.

Sivas'taki huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Sivas’ta yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor. 3 bloktan oluşan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceğini belirtti.

Demir İnşaat'tan 4 yeni proje!

İstanbul'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Demir inşaat, yatırım rotasını Anadolu'ya çevirdi. İzmir ve Yalova'da iki proje geliştiren şirket, İstanbul Yakuplu ve Ukrayna'da planlanan projelerine toplam 1,5 milyar liralık yatırım yapacak.

Karaderili Grup iki yeni termal tesisin inşaatına başladı!

Karaderili Grup, termal tesis yatırımlarına devam ediyor. İlk termal yatırımını, Kütahya'daki Emet Thermal Resort&Spa'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir'de iki termal tesisin inşaatına başladı.

Akkök Holding'in ortak arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Ağustos ayında temeli atılan arıtma tesisi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor.Akkök Holding tarafından yapılan ve Yalova Valiliği ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğübden takip edilen projenin ilk yatırım tutarı 17 milyon dolar olarak açıklanmıştı.

Düzce Kalıcı Konutlar bölgesindeki huzurevinin inşaatı tamamlandı!

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Kalıcı Konutlar bölgesinde inşaatı biten huzurevinde incelemelerde bulundu. Vali Su, huzur evinin ihata duvarının da biran önce bitirilmesini talimatını verdi...

Yalova Huzurevinin inşaatı atıldı mı Haberi

Yalova Huzurevinin inşaatı atıldı mı

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, yapılacak olan yeni huzurevinin yer tahsislerinin tamamlandığını belirtti. Gelinen nokta hakkında bilgiler veren Uzun, "Yeni Huzurevinin yapılacağı arazinin Milli emlak’tan ve Yalova Belediyesi’nden tahsisleri yapıldı ve bitti. Bayramdan sonra da eksik kalan prosedürleri tamamlayacağız. Ardından da temel atma süreci başlayacak. 8 bin 100 metre kare alanda Huzurevini yapacağız. 60 kişi kapasiteli olacak bu huzurevini yapımına başladıktan en geç 1 yıl içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.


Yalova’da eski huzurevinin arazisinde de yeni bir huzurevi yapmayı hedeflediklerini dile getiren Uzun, burası içinse Çınarcık ilçesinde hayata geçirilen ve Türkiye’de ilk olan Bungalow evlerden kurulu İsveç modelini düşündüklerini dile getirdi. Uzun, "Yalova yaşlıların çok fazla tercih ettikleri bir il. Şu anda Çınarcık Huzurevi’&nde kalan yaşlı...