04 / 07 / 2024

yalova iskele açılış

yalova iskele açılış

Yolcularının daha rahat ve keyifli seyahati için gemi ve iskelelerinde sürekli iyileştirmelere giden ve yeni hizmetler sunan İDO, Yalova Deniz Otobüsü İskelesi’ndeki yenilenme çalışmalarını da tamamladı...

81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında yeni okullar açılıyor!

Türk Kızılay İstanbul Şubesinin hayata geçirdiği "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Yalova'nın Altınova ilçesinde inşası tamamlanan anaokulunun açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kocaeli Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı yarın açılıyor!

“Yedi Yıldızlı Kent” olarak isimlendirilen Başiskele’de, yarın ilçenin prestij projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış sonrası Sanatçı Uğur Işılak, konser verecek.

Ebru Gündeş Reza Zarrab çifti yalısına açılır kapanır iskele yaptırdı!

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab Kanlıca'daki ikiz yalılarına deniz araçlarının rahat yanaşması için açılır kapanır iskele yaptırdı.Reza Zarrab teknesiyle yalısına yanaşmakta zorlanınca otomatik iskele sistemi kurdurdu.

Bursa'da sahiller halka açılıyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yalova'ya bağlı Armutlu'dan Gemlik Manastır'a kadar olan ve kamunun elinde bulunan sahilleri ve tesisleri protokol ile Belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti...

Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi bin kişiye istihdam sağlayacak!

Yalova'da gemi inşa sanayisinin yanı sıra depreme dayanıklı çelik konut üretimine yönelik de hizmet verecek olan Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi (YAÇİM) projesinde sona gelindi...

Yalova'da çatısı kısa yapılan tarihi binanın açılışı ertelendi!

Valilik ve Belediye tarafından yaptırılan ve 23 Nisan'da açılışı yapılması beklenen binanın üst cephe bölümünü kaplayan tahtalarda sorun çıktı

Marmaray'ın kazıları bitiyor, açılış 2013'te yapılacak!

Marmaray'ın kazıları 2011'in ilk yarısında bitiyor. Başbakan ve Ulaştırma Bakanı martta test sürüşü yapacak. Büyük açılış 2013'te. Proje bitince Üsküdar'dan saatte 60 bin kişi İstanbul'a dağılacak

yalova iskele açılış Haberi

yalova iskele açılış

Bir buçuk yıl süren ve 1 milyon TL’nin harcandığı renovasyon çalışmalarının ardından yenilenen iskele, 2 Temmuz 2013 Salı günü yeniden hizmete açılacak.


Daha büyük, daha konforlu


Renovasyon çalışması kapsamında daha önce prefabrik olan yapı, modern çelik konstrüksiyon taşıyıcılı bir yapıya dönüştürüldü. Eski binada salonun küçüklüğü ve yalıtım eksikliği yaşanırken, yeni binada yolcu salonu büyütüldü ve yönetmeliklere uygun şekilde ısı yalıtımlı ve terminal konseptinde bir yapı inşa edildi.


Yalova Deniz Otobüsü İskelesi’nde ayrıca, yolcuların yiyecek-içecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri modern bir kafeterya da oluşturuldu ve bir kış bahçesi inşa edildi.


Terminalle birlikte iskelede de bakım onarım yapıldı, yenilendi


İDO’nun Yalova’daki yeni üssünde, terminal binası dışında iskelede de düzenlemeler yapıldı. Renovasyon kapsamında yolcuların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak için korkuluklar ve özürlü rampaları inşa edildi, dış aydınlatmalar yenilendi.


İDO’nun Yalova...