04 / 05 / 2024

Yalova KİPA AVM satılıyor

Yalova KİPA AVM satılıyor

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan  KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 4 katlı Alışveriş Merkezi 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip. 

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? Dikkat! Kapıda kalabilirsiniz!

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? Gelelim bu soruların yanıtlarına...

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Husseın M.S. Sedeeq, Mesut Turakul, Ömer Aydın ve Tarık Paşa ortaklığında kuruldu.

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

Galleria yıkılıyor!

İstanbul'un ilk alışveriş merkezin Galleria için yıkım karar alındı. Yıkılan AVM'nin yerine rezidans inşa edilecek. 

Büyükşehirlerdeki AVM'lerle ilgili flaş gelişme!

Ticaret Bakanlığı tarafından büyükşehir belediyelerinin alışveriş merkezlerine ruhsat verme yetkisinin sınırlandırıldığı ve ilçe belediyelerine yetki tanınan 17 Temmuz 2020 tarihli yönetmelik değişikliğiyle ilgili İBB tarafından dava açılmıştı. O davada karar çıktı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Türkiye'deki AVM'lerin kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş yaptığı açıklamada, "Şubat 2021 itibarıyla ülkemizde yaklaşık 441 AVM faaliyet gösteriyor ve bu AVM'lerimizin yaklaşık kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare" dedi.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Yalova KİPA AVM satılıyor Haberi

Yalova KİPA AVM satılıyor

Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 24 bin 175 metrekare arsa büyüklüğüne sahip olan 4 katlı Alışveriş Merkezi'nde yer altı otoparkı da bulunuyor. 

AVM kullanımlı ruhsatlı ve iskanlı KİPA AVM'nin üzerinde herhangi bir hukuki kısıtlama bulunmamaktadır. Kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarılan Yalova KİPA AVM için tekliflerin 6 Nisan Cuma gününe kadar verilmesi gerekiyor. 

Mağaza Bilgileri:
Kiracı karması: Süpermarket, yapı market
Ulusal ve yerel perakendeciler
Kiralanabilir alan: 12.559 metrekare

Güncel İmar Durumu:
Fonksiyon: Ticaret alanı
KAKS (Emsal): 1,00

1992 yılında, 100 işadamının girişimiyle İzmir’de kurulan Kipa, bugün 20 şehirde her hafta yaklaşık 1,5 milyon kişiye kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar ile alışveriş imkanı sunuyor.