25 / 07 / 2024

Yalova yeni osb başvuru formu

Yalova yeni osb başvuru formu

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor.

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi için düğmeye bastı! 476 yeni konut geliyor!

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesiyle 476 yeni konut inşa edecek. ÇED sürecinin başladığı proje 471 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Yalova yeni osb başvuru formu Haberi

Yalova yeni osb başvuru formu

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor. Kurulacak olan bu alan, Marmara Bölgesi’nin organize sanayi ve lojistik üssü olmaya aday gösteriliyor. Merkezi Yalova’da kurulması planlanan bu projede yer almak isteyen, Türkiye’nin önde gelen sanayici ve yatırımcıları ile beraber Orta Doğu ve Avrupa’nın önde gelen yabancı yatırımcılarının da bu projede yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca projenin çevresinde arsa fiyatlarının artacağı da ön görülüyor.


Dünya üzerinde yer alan, birçok sanayi projesini inceleyerek projelendirilmiş bu sanayi bölgesi; şehir yoğunluğu ve engellerinden uzakta, büyük bir arazi üzerine inşa edilecek. Tüm alt yapı sistemleri oluşturulmuş ve hiçbir ruhsat veya imar sorunu olmadan teslim edilecek olan bu projede, tüm plan ve güvenlik prosedürleri de...