29 / 04 / 2024

Yalova yolu çalışmaları

Yalova yolu çalışmaları

İstanbul-Bursa İzmir Otoyolu daha açılmadan Yalova Yolu'nu hareketlendirdi. Büyükşehir'in projeleriyle Bursa'ya da yakınlaşan yolda konut projeleri artıyor.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Konteyner kent kuruldu! 

Yalova'yı olası büyük ölçekli depremlere hazırlıklı hale getirmek için çalışmalarını sürdüren belediye, 718 konutun inşa edileceği mahallede 60 konteynerden oluşan barınma alanı kurdu. 

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazurladı..

Fatsa Bisiklet Yolu projesinde çalışmalar başladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesi için çalışmalar başladı.

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

DKY Sahil’in inşaat çalışmaları başladı!

DKY İnşaat 12 km’lik Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı. Projede 2+1,5 dairelerden, 4+1,5 dairelere kadar pek çok konut seçenekleri bulunuyor.

Yalova yolu çalışmaları Haberi

Yalova yolu çalışmaları

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol projesi Yalova Yolu'ndaki inşaatları artırdı. Bursa'da seçkin konut projeleriyle adını duyuran Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde 300 daire ve 18 işyerinden oluşacak konut projesinin temelini önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanıyor. 




TRAMVAY HATTI DA GELİYOR 

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp yeni ulaşım projeleri ile birlikte Yalova Yolu'nun cazibe merkezi olacağını söyledi. Karaalp "Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden BUTTİM Kavşağı'nın tamamlanması ve yine Büyükşehir Belediyesi'nce kısa bir şiire sonra devreye alınması hedeflenen tramvay hattıyla birlikte bölge daha fazla tercih edilen konuma gelecek" dedi.


Karaalp ekonomideki güven ve istikrar ortamının inşaat sektörüne doping etkisi yaptığını açıkladı. Türkiye genelindeki konut satışlarında 2015 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 43 artış yaşandığını vurgulayan Sertaç Karaalp şöyle konuştu: "Bu artışta...