06 / 05 / 2024

Yamaç Korfalı biyografi

Yamaç Korfalı biyografi

Mimar Yamaç Korfalı kimdir? Mimar Yamaç Korfalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yamaç Korfalı, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yamaç Korfalı..

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Şirketi  Sultanbeyli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Danişmant tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yamaçevler bölgesinin yeni silueti gün yüzüne çıkarken belediye yetkilileri ile hak sahipleri arasında görüşmeler başladı.

Malatya Yamaç Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Ankara Yamaçevler'e dönüşümle 4 bin konut!

Ankara Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi olan Yamaçevler’in yeni silueti gün yüzüne çıktı. Bölgeye dönüşümde 4 bin konut inşa edilecek.

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Yamaç Korfalı biyografi Haberi

Yamaç Korfalı biyografi

Yamaç Korfalı kimdir?

Yamaç Korfalı, Mimarlık Lisans eğitimini 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde tamamladıktan sonra Londra'da çesitli mimarlik ofislerinde calisti. 


2003 yılında Sir Peter Cook'un direktörü olduğu,The Bartlett'ta Mimarlık Tasarımı Yüksek Lisansını derece ile tamamladı ve Eric Parry Mimarlık Ofisinde, ödül almış projelerde ve yarışmalarda çalıştı. 


Bireysel yaptıgı eserler, Venedik ve Londra Mimarlık Bienalleri ,Royal Akademi of Arts gibi enstitülerde sergilendi, "X. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödüllerinde" ve Ingiltere'de ödüller kazandı. Londra'da AA, The Bartlett ve Paris' te Esa Üniversitelerinde proje jürilerinde görev almaktadır. 


2008-2011 yillari arasinda Zaha Hadid Mimarlık Ofisinde, Londra Olimpiyatlarında yüzme müsabakalarının yapıldığı "London Aquatics Centre"projesinde çalışdı. 


2011 yilinda Istanbulda Korfali Mimarlik Ofisini kurdu, ve mesleğini İstanbul da sürdürmektedir. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde Yarı Zamanlı Proje derslerine...