17 / 06 / 2024

yanan hamamının yeni hali

yanan hamamının yeni hali

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ile tarihi Yanan Hamamı ve çevresinde incelemelerde bulundu...

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu 2017'de bitecek!

Ünye’nin en önemli simgelerinden biri olan ve en son 1982 yılında hizmet verdikten sonra aradan geçen 34 yılda atıl durumda kalan Saray Hamamı’nın restorasyon çalışmaları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Altındağ Hamamönü’ne tarihi dokuya uygun çarşı!

Gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından Ankara’nın turizm ve ticaret merkezi haline gelen Hamamönü bölgesine, tarihi dokuya uygun yepyeni bir çarşı inşa ediliyor. Bölgedeki ticari hayata daha fazla canlılık kazandırması beklenen çarşının inşaatı büyük bir hızla ilerliyor.

Iğdır Ortaköy Hamamı'nın restorasyonu köylülere umut oldu!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hamamı olan tarihi Ortaköy Hamamı'nın restore edilip turizm kazandırılması amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne başvuru yaptı.

Vakıfbank'ın yeni spor salonu açıldı!

Vakıfbank'ın yeni spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Üsküdar'da yapılan açılışa Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Ünye Saray Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Ünye’de tarihi Saray Hamamının restorasyonuna başlandı. Restorasyon sonrası tarihi hamam yeniden hizmete girecek.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

yanan hamamının yeni hali Haberi

yanan hamamının yeni hali


Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ile tarihi Yanan Hamamı ve çevresinde incelemelerde bulundu.


Yozgat Valisi Yazıcı, yaptığı açıklamada, Tarihi Yanan Hamamın Belediye Başkanlığı'nca restore edilip kültürel bir varlık olarak korunması amacıyla satın alındığını belirterek Valilik olarak da hamamın yanında bulunan ve ahşap işçiliği ile dikkat çeken iki evin restorasyonunun yapılacağını söyledi.


Tarihi Yanan Hamamın gün yüzüne çıkacağını vurgulayan Yazıcı, Yozgat'a tarihi zenginliklerinin yapılan çalışmalar ile tek tek gün yüzüne çıkarıldığını vurguladı. Tarihi Yozgat evlerinin de kentte sınırlı sayıda bulunduğunu ve kent turizmine kazandırılmasının gerektiğini ifade eden Vali Yazıcı, "Valilik olarak Yozgat'ın kültürel değerlerine büyük önem veriyoruz. Tarihi hamam ve anıtlar kuruluna bağlı binaları yerinde inceliyoruz. Tarihi hamamı belediye başkanımız belediye...