03 / 05 / 2024

yandex harita

yandex harita

Yandex.Haritalar, adres aramaktan rota oluşturmaya, günün istenilen bir saatindeki trafik bilgisine bakmaktan Panoramalar ile sanal gezintiler yapmaya kadar daha da geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan İslam tarafından kuruldu.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Agf Harita Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agf Harita Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Gürel Fırlarer ve Zafer Çelik ortaklığında kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik 2021!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik 2021 bugünkü 31609 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Bostan tarafından kuruldu.

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gengeç ve İshak Damar ortaklığında kuruldu.

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM'de yasalaştı.

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına ilişkin kanun teklifi yasalaştı!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne, TBMM Genel Kurulu'ndan onay çıktı ve yasal hale geldi.

yandex harita Haberi

yandex harita

Türkiye’deki internet kullanıcılarına mümkün olan en iyi harita hizmetini sunmak üzere çalışmalarına devam eden Yandex, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri de dikkate alarak Yandex.Haritalar’ı yeniledi. Özellikle tasarım anlamında büyük ölçüde yenilenen haritalar, artık daha geniş bir ekranda hizmet veriyor ve daha interaktif bir deneyim sunuyor. Kullanımı da son derece sadeleştirilen Yandex.Haritalar’da, tıkladığınız bir nokta hakkında detaylı bilgilere anında erişebilir, çevredeki kafe, restoran ve müze gibi önemli yerleri görebilir, Panoramalar hizmetinin önizlemelerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Panoramalara tıkladığınızda ise tam ekran boyutunda ve 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görsellerle, seçtiğiniz lokasyonda, oradaymışcasına gezinebilirsiniz.


En Uygun Rotayı Kolayca Oluşturun


Yeni Yandex.Haritalar’da arama sonucunda bulduğunuz bir nokta ile ilgili rota oluşturmak da çok daha kolay bir hale getirilmiş durumda. Ayrıca, Yandex’in istatistiksel trafik durumu bilgileri yardımıyla, istediğiniz bir...