29 / 04 / 2024

Yandex haritalar

Yandex haritalar

TTNET'in TV platformu Tivibu, "Yandex.Haritalar" uygulamasına yer vererek trafik durumunu TV ekranından öğrenebilme imkanı sunuyor. Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile seçtikleri illerde ve bölgelerde tam ekran yol durumunu görebilecek.

Yandex, Haritalar servisine Antalya Panoramaları’nı ekledi!

Yandex, Haritalar servisine eklenen Antalya Panoramaları’nı hizmete sundu. Bundan böyle kullanıcılar, 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller eşliğinde Antalya’nın bütün güzelliklerini oturduğu yerden görüp, keşfedebilecek...

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Android 13 alacak Samsung telefonlar!

Samsung, Android 13 ve Android 14 haritalarını paylaştı. İşte Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini alacak modeller.

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

iPhone kullananlar dikkat! Apple'dan yeni adım; Artık reklam göstermeye başlayacak!

Dünya teknoloji devi Apple, yeni bir gelir modeli oluşturmak için kolları sıvadı. Şirket,  haritalar, kitaplar ve podcast'ler gibi önceden yüklenmiş uygulamalarında reklam göstermeyi hedefliyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin deprem risk haritaları çıkarılıyor! Tehlikeli ve riskli yerler imara açılmayacak!

Türkiye Afet Risk Azaltma Planı (TARAP) kapsamında, olası bir depremde yaşanabilecek can ve mal kayıplarına ilişkin bilgilerin bulunduğu Türkiye'nin deprem risk haritaları hazırlanacak. İşte Türkiye'nin deprem risk haritalarına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Uber, Rus Teknoloji Şirketi Yandex ile Ortaklığını Bitiriyor!

Uber, Yandex Taxi'deki pay satışını hızlandırma kararı alarak, ortaklığı sonlandıracaklarını açıkladı...

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Gayrimenkulde değer haritaları çıkarılacak!

Kurumsal Office Gayrimenkul ve Tapucumnet CEO’su Emir Özcan Geçal sektördeki değişiklerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konutlara ses düzenlemesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehirlerdeki gürültü için akustik planlama geldiğini açıkladı. 46 il için gürültü haritası hazırlandığını söyleyen Kurum, Gürültü haritaları imara esas teşkil edecek” açıklamasında bulundu. 

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Varlık Fonu Kanal İstanbul’a açık kapı bıraktı!

Varlık Fonu Başkanı Zafer Sönmez, yatırım için hazırlanan yol haritalarında, “Fizibiliteye ve ekonomiye bakıyoruz eğer mantıklıysa yatırım yapabiliriz” dedi. Kanal İstanbul projesinin şu an yatırım programlarında olmadığını belirtti...

Kuzey Marmara Otoyolu bölgesinde acele kamulaştırma kararı!    

Kuzey Marmara Otoyolu ile keşisen enerji iletim hatlarının deplase edilmesi amacıyla ekli haritalar ile listelerde güzergahları ve bulundukları yerler ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Yandex haritalar Haberi

Yandex haritalar

TTNET'in TV platformu Tivibu, "Yandex.Haritalar" uygulamasına yer vererek trafik durumunu TV ekranından öğrenebilme imkanı sunuyor.


TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile seçtikleri illerde ve bölgelerde tam ekran yol durumunu görebilecek.


Tivibu platformundaki "Uygulama Dükkanı" hizmetine, Yandex.Haritalar uygulaması da eklendi. Yandex.Haritalar uygulaması ile kullanıcılar, seçtikleri illerin haritalarını görebilmenin ve yol durumu hakkında bilgi edinebilmenin yanı sıra favori yerleri kaydedebilecek ve tam ekran trafik yoğunluğunu takip edebilecek.


Tivibu kullanıcıları, Yandex.Haritalar uygulaması ile trafik durumunu, ana yollardan sokaklara kadar ayrıntılı bir şekilde TV ekranlarında görme fırsatı bulacak. Tivibu kullanıcılarına ücretsiz sunulan Yandex.Haritalar uygulaması, Tivibu kumandası ile kolay şekilde...