15 / 05 / 2024

yangını önleyen akıllı duvarlar

yangını önleyen akıllı duvarlar

Yapı sektöründe gelişmeler hız kesmiyor. Yangın önleyen dayanaklı akıllı duvarlar, dev projelerin vazgeçilmez ürünleri arasında ilk sıraya giriyor.

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Teknosa'dan sepete indirimli ürün ekleyen kampanya! Galaxy S22 Akıllı telefon alana Watch4 akıllı saat sepette 999 TL !

Teknosa yine bir kampanya ile karşınızda. Galaxy S22 ve Galaxy Fold4 Akıllı Telefonlar ile birlikte 3.299 TL değerindeki Samsung Galaxy Watch4 Akıllı Saat sepette 999 TL olacaktır.

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

MediaMarkt’ta 699 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı saatlere sahip olun! Kampanya yarın bitiyor geç kalmayın!

MediaMarkt’ta XIAOMI Mi Watch Lite Akıllı Saat Mavi 1.049 TL TECNO Watch-1 Akıllı Saat Siyah 699 TL! Kampanya yarın bitiyor geç kalmayın!

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu. 2 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise 6 bin TL ödenecek. İşte detaylar!

Carrefoursa'dan Oppo akıllı telefonlara indirim! Son 1 gün! 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa, Oppo tutkunlarına akıllı telefonlarda harika indirimler sunuyor. Peki Oppo markalı akıllı telefonların Carrefoursa'daki fiyatları ne kadar? 30 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi...

99 liradan başlayan fiyatlarla akıllı saat! A101 aklını kaçırdı! 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan A101, ucuz fiyatlardan akıllı saat sattığını açıkladı. A101'de akıllı saatlerin fiyatı ne kadar? 13 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi...

Hepsiburada'da bugüne özel akıllı telefonlarda indirim! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin kapsamlı alışveriş sitelerinden hepsiburada 27 Eylül 2022 tarihi ile sınırlı akıllı telefonlarda indirim kampanyası düzenledi. Yanlış duymadınız... Sayaç çalışmaya başladı. Acele edin.

Aradığınız HUAWEI akıllı saatler artık daha uygun! 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Önde gelen bilgi ve teknoloji firması Huawei ürettiği telefonlarla hem Samsung hem Apple telefon pazarını salladığı gibi akıllı saatlerde de iddiasını sürdürüyor. Peki HUAWEI WATCH GT 3 ve HUAWEI WATCH GT 2 Pro kaç lira? İşte sizin için kıyaslamalı bir liste hazırladık.

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

Teknolojiyi kolunuzda taşıyın. Huawei akıllı saatler yüzde 20 indirimle. İşte 19 Eylül 2022 Huawei Watch fiyat listesi

Farklı kullanıcı zevklerini son teknoloji ile birleştiren Huawei akıllı saatler şimdi Eylül’e özel yüzde 20’ye varan fiyatlarla. Huawei gücünü yaşam tarzınızla birleştirerek günün ritmine ayak uydurmanın en iyi hali Huawei Watch 19 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle  

yangını önleyen akıllı duvarlar Haberi

yangını önleyen akıllı duvarlar

Yapı sektöründeki gelişmeler sadece dev projelerle değil, aynı zamanda uzun AR-GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan yeni, dikkat çekici donanımlara sahip ürünlerle de gündeme geliyor. 


Bu gelişmelerin en başında da yangına dayanıklı duvar sistemleri yer alıyor. Yangına dayanıklı duvar sistemleri teknolojinin geldiği son noktayı yapı sektörüne taşırken, mimarisi ile göz kamaştıran milyar dolarlık dev yapıların özellikle güvenlik için tercih ettiği vazgeçilmez ürünler arasındâ.


Yangına dayanıklı

Yangına dayanıklı duvar sistemleri özellikle yangın yönetmeliğinin genişlemesiyle beraber yapı firmaları için vazgeçilmez bir gereklilik haline geldi. Yangın esnasında yangına müdahale süresini uzatan ve binanın çökmesini engelleyen yangına karşı dayanıklı duvar sistemleri, alışılmış tuğla-çimento duvarlara göre de oldukça kullanışlı ve dekoratif.Teknolojik gelişmelerin yansımalarının hemen görüldüğü yapı sektörü, gerçekken dev projelerde bu son teknoloji ürünleri kullanıyor. Özellikle son zamanlarda...