05 / 05 / 2024

Yapay Resif Uygulaması

Yapay Resif Uygulaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, inşa edilecek TOKİ konutlarını tüm vatandaşların anlamasını sağlamak için bir örnekle açıkladı. Pakdemirli, ''Balıklara TOKİ yapıyoruz'' dedi.

Çeşme'de Yapay Resif Projesi hayata geçiriliyor!

Çeşme'de balık varlığını artırmak ve dalış turizmini geliştirmek için 10 yıl önce hazırlanan Çeşme Yapay Resif Projesi hayata geçiyor.

Şufa davasında KDV uygulaması!

Önalım (şuf 'a) hakkında KDV Uygulaması hakkında, 10/04/2013 tarihli ve 52796708-3065/03-2 sayılı genelge bulunuyor. Peki, şufa davasında KDV nasıl uygulanır? İşte Şufa davasında KDV uygulaması..

Belediyelerde eş başkanlık uygulamasına durdurma!

Diyarbakır 1. İdare Mahkemesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ndeki "eş başkanlık" uygulamasıyla ilgili yürütmenin durdurulmasına kararı verdi. Mahkeme, "eş başkanlık" uygulamasının hukuka uygun olmadığını kararlaştırdı. İşte o karar...

Farklı kat uygulaması kafaları karıştırıyor!

Farklı kat uygulaması kafaları karıştırıyor. Adana' da aktif olarak çalışan 20 yapı denetim kuruluşu bulunuyor. Kanununda tanımlanan görevlerini yerine getirmeyen yapı denetim kuruluşu bakanlıkça kapatıldı.

Türk Hava Yolları'nın mobil uygulaması yenilendi!

Yeni THY mobil uygulaması, kullanıcılara bilet satın alma, check-in yapma, Passbook uygulamasıyla mobil biniş kartı oluşturma, promosyonlardan haberdar olma ve Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı tanıyor

THY'nin mobil uygulaması yenilendi!

Yeni THY mobil uygulaması, kullanıcılara bilet satın alma, check-in yapma, Passbook uygulamasıyla mobil biniş kartı oluşturma, promosyonlardan haberdar olma ve Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı tanıyor

Yaz saati uygulaması sona erdi!

Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler 04.00'ten itibaren 1 saat geri alındı.Türkiye'de, 1925'te çıkarılan Günün Yirmi Dört Saate Taksimine Dair Kanuna dayalı olarak uygulanan yaz saati uygulaması sona erdi.

Sit alanları yönetim sistemi uygulaması nedir?

Bir arazinin sit alanı içinde mi yoksa sit alanları dışında mı kaldığını bildirmesi üzerine geliştirilen sit alanları yönetim sistemi uygulaması nedir? Sit alanları yönetim sistemi (SAYS) uygulaması nasıl çalışır?

Zorlu Enerji brüt takas uygulaması için açıklama yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. brüt takas uygulaması için açıklama yaptı.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Ereğli'de trafikte tek yön uygulaması başladı!

Büyükşehir Ulaşım Dairesi tarafından Ereğli ilçesinde Yunus Emre Meydanından Kenan Akpınar Altgeçidi ve Park Site önüne kadar, PTT önünden Meydanbaşı Mezarlığına kadar olan yol güzergahında tek yön uygulamasına gidildi.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Tahincioğlu Gayrimenkul Facebook Uygulaması ile İstanbul'u resmetti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, # istanbuluresmet Facebook uygulaması ile İstanbul’un eşsiz manzaralarını sosyal medyadaki takipçileri ile resmetti. Uygulama Tahincioğlu Gayrimenkul' ün resmi Facebook hesabında yer aldı.

Yapay Resif Uygulaması Haberi

Yapay Resif Uygulaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti'nin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Marmara Denizi Prens Adaları "Yapay Resif Uygulaması" töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tönede konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yapılacak TOKİ konutlarını tüm vatandaşların anlamasını sağlamak için bunu bir örnekle açıkladı.

''2 bin 500 beton bloğu denize bırakacağız''

Pakdemirli, “Bu yapay resif nedir? Arkadaşlar çok teknik konuşuyorlar, açıklıyorlar ama vatandaşın anlayacağı lisanla; biz balıklara sosyal konut yapıyoruz. Yani bir nevi balıklara TOKİ yapıyoruz. Burada 2 bin 500 adet beton bloğu denize bırakacağız ve bu balıkların yaşayacağı bir alan olacak'' ifadelerini kullandı.

TOKİ 50 bin konut projesine nasıl...