03 / 05 / 2024

Yapı denetimiyle enerji tasarruflu binalar artıyor

Yapı denetimiyle enerji tasarruflu binalar artıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği içinde yürütülen, Binalarda Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında son eğitim semineri İstanbul’da gerçekleşti...

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Bekir Polat tarafından kuruldu.

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Maltepe'de yapıldı.

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de KAdir Ardal ve Ramazan Karabulut ortaklığında kuruldu.

Enerji Kimlik Belgesi sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Binaların Enerji Kimlik Belgesi'ni almaları 2020 yılı itibarıyla zorunlulaştı. Bir yapının bu belgeye sahip olup olmadığı sorgulanabiliyor. Peki, Enerji Kimlik Belgesi sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31755 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı denetimiyle enerji tasarruflu binalar artıyor Haberi

Yapı denetimiyle enerji tasarruflu binalar artıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği içinde yürütülen,  Binalarda Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında son eğitim semineri İstanbul’da gerçekleşti.


Yapı denetiminde enerji verimliliğinin sağlanmasına yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu eğitim seminerleri devam ediyor. 17 Haziran’da Ankara’da başlayan semineler,  19 Haziran’da İzmir’de,  24 Haziran’da Erzurum’da ve 26 Haziran 2014’te İstanbul’da gerçekleştirildi.


Dört farklı ilde gerçekleştirilen seminerlere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, MEB, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, TOKİ vb. kurum ve kuruluşların ilgili personeli, il özel idareleri, il ve ilçe belediyeleri, OSB, Yapı Denetim Firmaları, Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketleri, enerji kimlik belgesi uzmanları, proje müellifleri ile yapı denetim sürecinde görev ve rol alan ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri...