02 / 05 / 2024

yapı fuari turkey build sektör konuşmaları 2020

yapı fuari turkey build sektör konuşmaları 2020

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Point Turkey Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Point Turkey Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şirketi Kağıthane'de Nan Song tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Tmd Turkey Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tmd Turkey Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dereli tarafından kuruldu.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

Katarlı yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Teknik Yapı, EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "Şimdi Katarlı yatırımcılar projeleri yerinde görmek ve incelemek için İstanbul’a geliyor." dedi. 

Stac Turkey Yapı Elemanları Anonim Şirketi kuruldu!

Stac Turkey Yapı Elemanları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yılmaz tarafından kuruldu. 

Expo Turkey by Qatar’da Türk firmalara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar’da Türk şirketlerine 5 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunulurken başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik bir çok önemli adım da atıldı.

Teknik Yapı 4 projesiyle Katar'da boy gösterdi!

17 Ocak'ta kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Expo Turkey by Qatar Fuarı çıkarma yaptı. Teknik Yapı, fuarda 4 dev projesiyle fuarda boy gösterdi...

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

yapı fuari turkey build sektör konuşmaları 2020 Haberi

yapı fuari turkey build sektör konuşmaları 2020

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her sene binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile buluşturan Hyve Group, 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceği 43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul öncesi paydaşları ile canlı yayınlar gerçekleştiriyor.

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmalarında bu hafta Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer’i konuk ediyor.

30 Nisan, Perşembe günü saat 21:00'de, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul Instagram hesabı yapiturkeybuild üzerinden Zeynep Gülşen yönetiminde yapılacak canlı yayında “Oyunu Değiştiren Girişimci Ekosisteminden Çevik Dönüşüme Dair Dersler” başlığında değişim ve dönüşüm konuşulacak. 

Bu yıl 43’üncüsü gerçekleştirilecek Yapı Fuarı’nda, start-up’ları inşaat şirketleri ile buluşturacak Yapı Tech Garage projesinin geliştirici ortağı da olan...