04 / 05 / 2024

Yapı Fuarına hangi şirketler katılacak

Yapı Fuarına hangi şirketler katılacak

Bu yıl 38'incisi düzenlenecek olan dünyanın en büyük 5 yapı fuarından Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul yarın kapılarını açıyor. 111 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda önde gelen şirketlerin yeni teknolojileriyle boy gösterecek.

Emekli maaşlarına haciz konulabilir mi, Emekli maaşına hangi durumlarda kesinti uygulanır?

Emekli maaşlarına haciz konulması mümkün mü, emekli maaşlarına hangi durumlarda kesinti uygulanır, emeklilikte hangi yaş düzenlemesi esas alınır, mahkumun emekli maaşını almak için emeklilik başvurusu nasıl yapılır sorularının cevapları haberimizde...

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

Yapı Fuarı Turkeybuid İstanbul ekibi, yapı sektörünün nabzını tutuyor!

Yapı Fuarı “Paydaşlarımızla Birebir” isimli canlı yayın sohbetleriyle sektörün nabzını tutuyor. Bu akşam saat 18:00'da Dr. Mimar Hasan Cenk Dereli yayına konuk oluyor...

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

42. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 5 gün boyunca 5 farklı temada gündem buluşmalarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca yerinde deneyim ve öğrenimle de fuarı renklendirecek etkinlikler gerçekleştirilecek.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Yapı Fuarına hangi şirketler katılacak Haberi

Yapı Fuarına hangi şirketler katılacak

1978'den beri düzenlenen Türk yapı sektörünün en büyük fuarı ve dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 21-25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. 100 bin metrekarelik alanda 105 ülkeden 1250 firmanın yer alacağı 38'inci Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul fuarında 17 bin 400 ürün, hizmet ve teknoloji yaklaşık 111 bin ziyaretçiyle buluşacak. 




SEKTÖRÜ KUCAKLAYAN BİR PLATFORM OLDU 

Fuarın düzenleyicisi YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yapı malzemesi sektörünün yeni malzemeleri, teknolojileri ve hizmetlerinin sergilendiği Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'un en büyük ticari platformlardan biri olduğunu söyledi. 



Uluslararası bir marka olan Yapı Fuarı - Turkeybuild Burcu İstanbul'u sektörün ilgili tüm taraflarını bir araya getiren verimli bir ticari platform olacak biçimde kurguladıklarını anlatan Burcu Başer sözlerine şöyle devam etti:...