24 / 07 / 2024

yapı işleri müdürü Enver Mamur

yapı işleri müdürü Enver Mamur

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürü Enver Mamur kimdir? Enver Mamur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Mamur, ne zamandan beri Yapı İşleri Müdürü olarak görev alıyor?

Yasir Yılmaz, Emlak Konut GYO Genel Müdürü oldu! Devir teslim yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı belirtilmişti. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu. İşte detaylar... 

Murat Kurum, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldı iddiası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan depreme dirençli kent için inşaat sektörüne iş birliği çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul’un hızlı biçimde depreme dirençli bir kent haline getirilmesi için inşaat sektörüne iş birliği çağrısında bulundu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

yapı işleri müdürü Enver Mamur Haberi

yapı işleri müdürü Enver Mamur

Enver Mamur kimdir?

1974 yılında Malatya Akçadağ İlçesi, Yağmurlu köyünde doğdu. İlköğretimi Yağmurlu Köyü, orta ve lise eğitimini Malatya Sümer Lisesinde tamamladıktan sonra, Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümüne girdi. 1996 yılında mezun oldu. 


1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Müdürlüğünde kontrol mühendisi olarak göreve başladı. 2005 yılında Alt Yapı Hizmetleri İhale şefliği görevine getirildi . 2006 yılında aynı Müdürlükte Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2014 yılına kadar Alt Yapı Hizmetleri Müdür Yardımcılığı devam etti. 


2014 yılı Şubat ayında İBB Yapı İşleri Müdürü olarak yeni görevine atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 


Görevleri:

- Bedeli Belediye tarafından karşılanan ve ihale suretiyle yaptırılması düşünülen her türlü işin ilgili mevzuat ve hükümlere göre keşiflerini hazırlamak,

- Kontrolluk hizmetlerini yapmak, hakediş ve kesin hesaplarını düzenleyerek bunlarla ilgili tüm işlemleri...