14 / 05 / 2024

yapı kredi bayram kredisi

yapı kredi bayram kredisi

Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanların beklediği müjde Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ertelemeli bayram kredisi veriyor. İşte detaylar...

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Yapı Kredi'den bayram şekeri gibi 30 bin TL açıklaması

Bayram öncesinde bankalar keselerin ağzını açtı. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik kredi paketlerini duyurmaya devam ediyorlar. Yapı Kredi bankasından da önemli bir açıklama geldi.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Yapı Kredi emekliye erken bayram ettirdi! Yapı Kredi’den görülmemiş promosyon! Yapı Kredi 2023 promosyon ne kadar?

Yapı Kredi milyonlarca emekliye erken bayram ettiriyor. İşte 2023 Yapı Kredi promosyon miktarı!

Emekli vatandaşlar acilen baksın! Yapı Kredi Bankası peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Emekli olanlara yönelik bir kampanya ile Yapı Kredi, rekor düzeyde bir promosyon sunuyor. Emekli maaşını bankalarına taşıyan müşteriler, nakit ödüllerle ödüllendirilecekler. Bu kampanya sayesinde, emeklilerin bayramı biraz daha erken gelecek gibi görünüyor.

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!

Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak amacıyla, faizsiz kredi imkanı sunan bankalar açıklandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahipleri bayram kredisi alabilecekler. Son dakika açıklamalarıyla, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi büyük bankalar faizsiz kredi fırsatı sunaca

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

Ramazan öncesinde ihtiyaç duyanlara faizsiz kredi imkanı sunacak bankalar açıklandı! Faizsiz bayram kredisi kapsamında, ihtiyaç sahipleri 25 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. 5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası...İşte ayrıntılar...

Emekliler bayram edecek! Yapı Kredi’den emeklilere yüksek promosyonlu yeni kampanya!

Bankalar tarafından açıklanan promosyon kampanyaları EYT düzenlemesi sonrasında daha fazla arttı. Bu süreçte bir kampanya da Yapı Kredi’den geldi. İşte detaylar...

Yapı Kredi yüzde 0,89 faizli konut kredisiyle müşterilerinin yanında!

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen yaptığı açıklamada, "3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız" dedi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesine dava!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara projesine dava sonucu şirket tarafından duyurulacak...

Yapı Kredi Koray GYO 4 gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, portföyündeki varlıkların değerleme çalışmalarını yapmak üzere, Vektör Gayrimenkul, Elit Gayrimenkul, ABC Gayrimenkul ve Türkiye Sanayii Kalkınma Bankası Gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti...

Soyak ve Yapı Kredi’den: Yeşil Konut Kredisi! Yüzde 0,71 faiz!

Türkiye gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Soyak, Yapı Kredi işbirliğiyle yine bir ilke imza atarak Türkiye’nin ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ uygulamasını başlatıyor

yapı kredi bayram kredisi Haberi

yapı kredi bayram kredisi

Kurban Bayramı'na 1 gün kala ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların beklediği müjde Yapı Kredi'den geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Yapı Kredi, Bayram Kredisi kapsamında, 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı sunacak. 

Peki Yapı Kredi Bayram Kredisi'ne nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar, yapmış oldukları bu kredi başvuruları ile beraber şubeye gitmeye gerek kalmadan kredilerini alabilecek. 

Yapı Kredi Bayram Kredisi için cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvuru yapabilirsiniz. 

Bayram Kredisi Başvurusu yapabilmek için; Yapı Kredi Mobil ya da İnternet Şube Bireysel İhtiyaç Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak biçimde gelecek.

Yapı Kredi 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasının azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay...