15 / 05 / 2024

Yapı Kredi ikinci el konut kredisi

Yapı Kredi ikinci el konut kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi faizlerini yüzde 0.89’a indirdi!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizlerinde dev indirim uyguladı. Banka tüm konut taleplerinde yüzde 0.89 ile en uygun faiz oranını kullandırmaya başladı.

Yapı Kredi konut kredisi şartları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ile dikkat çeken bankalar arasında yer alıyor. Banka aylık sıfır yada ikinci el ayrımı yapmaksızın yüzde 0.89 faizle kredisi sunuyor. Pek Yapı Kredi konut kredisi şartları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.35’e düşürdü!

Yapı Kredi Bankası bir hafta içinde ikinci kez konut kredisi faiz indirimi gerçekleştirdi. Bankanın konut kredisi faiz oranları yüzde 1.35’e kadar düştü.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları düştü!

Yapı Kredi Bankası son bir hafta içinde ikinci kez konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

YAPI Kredi Bankası Çerkezköy'de ikinci şubesini açtı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde resmi açılışı Aralık ayında gerçekleştirilen Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi, kokteylle misafirlere tanıtıldı. YAPI Kredi Bankası, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 2. şubesini açtı...

Yapı Kredi Koray GYO geçici vergi beyannamesini bildirdi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2012 yılına ait geçici vergi beyannamesini bildirdi...

Yapı Kredi Koray GYO genel kurul iç yönergesini açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, genel kurul iç yönergesi oluşturulması ile ilgili açıklamada yaptı...

Yapı Kredi Koray GYO Ofis Park'ta kat mülkiyeti tapusu alındı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı OfisPark projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölümle ilgili tapu devirleri gerçekleştirildi...

Yapı Kredi Koray GYO sermaye indirimi kararı aldı!

Yapı Kredi Koray GYO, bağlı ortaklığı Gelişim Gayrimenkul Ticaret A.Ş sermayesini azaltma kararı aldı...

Yapı Kredi kentsel dönüşüm projelerinde kredi desteği verecek!

Yapı Kredi, kentsel dönüşüm projelerinde de konut sahibi olmak isteyen müşterilerine kredi desteği sunuyor.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesine dava!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara projesine dava sonucu şirket tarafından duyurulacak...

Yapı Kredi Koray GYO 4 gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, portföyündeki varlıkların değerleme çalışmalarını yapmak üzere, Vektör Gayrimenkul, Elit Gayrimenkul, ABC Gayrimenkul ve Türkiye Sanayii Kalkınma Bankası Gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti...

Soyak ve Yapı Kredi’den: Yeşil Konut Kredisi! Yüzde 0,71 faiz!

Türkiye gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Soyak, Yapı Kredi işbirliğiyle yine bir ilke imza atarak Türkiye’nin ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ uygulamasını başlatıyor

Yapı Kredi ikinci el konut kredisi Haberi

Yapı Kredi ikinci el konut kredisi

Banka hafta başında yaptığı açıklamasında, Yapı Kred’nn küresel çapta tüm yaşamın etkilendiği bu zor günlerde, ülke ekonomisine olan desteğini artırmaya çalıştığı bildirerek faiz oranlarını düşürmüştü.

İndirim sonrasında banka kredi üst limit olmaksızın sıfır yada ikinci el ayrımı olmaksızın tüm konut taleplerini aylık %.0.89 faizle kredlendrdğn açıkladı. Kredinin yıllık maliyet oranı %11,6’ya geriledi. Banka ikinci el konutlar için en düşük faiz oranını sunmaya başladı.

Konut Kredisi Koşulları

Bankanın söz konusu oranlarından yararlanabilmek için Hayat Sgortası, BES ve Vadel Mevduat opsiyonel ürünlerinden en az br ve Yapı Kredi Banka Kartı, Bireysel İnternet Bankacılığı Mobil Bankacılık Üyeliği, Kredi Kartı, 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı veya Esnek Hesap ürünlerinden en az birini daha seçmek gerekiyor.

Yapı Kredi Konut Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi’den güncel faiz oranları...