15 / 05 / 2024

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mert Yazıcıoğlu, "Önümüzdeki 2-3 hafta içinde kredi faizlerinde biraz daha düşme göreceğiz, ondan sonra hazine bonosu trendini bekleyecek" dedi.

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları bulunuyor. Peki en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor?

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi’den para yağmuru! Temmuz ayına özel 500 TL hesaplara yatacak!

Temmuz ayına girer girmez yeni kampanyalar hazırlamaya başlayan Yapı Kredi, bu kampanyalardan birini duyurdu. Yapı Kredi, yeni kampanyası kapsamında 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara özel avantajlar sunuyor! Emekliler, Yapı Kredi'ye geçerek nakit promosyon fırsatından ve ek ödüllerden yararlanabilir. İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi'den özel bir kampanya geldi

Kampanyalara önem veren bankalar arasında yer alan Yapı Kredi'den müşterilerine özel bir kampanya geldi. İşte Yapı Kredi tarafından hazırlanan kampanyanın detayları...

Yapı Kredi Worldcard’ı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Bankalar düzenlediği kampanyalarla hem mevcut müşterilerini sevindiriyor hem de yeni müşteri kazanmayı amaçlıyor. Yapı Kredi de bu kapsamda, Worldcard’ı olan müşterilere özel bir kampanya düzenleyerek kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesabına tam bin lira yatırılacağını duyurdu.

İnternet alışverişleriniz Yapı Kredi ile bedavaya gelsin! Son gün yarın sakın kaçırmayın!

Yapı Kredi internet alışverişlerine özel dev kampanyayı açıkladı. İşte Yapı Kredi’nin bu kampanyası!

Yapıkredi'den yeni kampanya müjdesi! 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Yapıkredi'den güzel haber geldi. Banka yeni kampanyasını web adresinden duyurdu. 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var.

Yapı Kredi'nin önündeki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Yapı Kredi, emekli maaşı almaya başlayan müşterilerine özel “Emeklilik Paketi” kampanyası hazırladı ve bu kampanyayla ilgili gerekli bilgiler duyurdu. Paket kapsamında 7.500 TL tutarında geri ödemesiz promosyon ödemesi artı emekli ikramiyesi hakkı verilmektedir. Detaylar haberimizde..

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Haberi

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mert Yazıcıoğlu, "Önümüzdeki 2-3 hafta içinde kredi faizlerinde biraz daha düşme göreceğiz, ondan sonra hazine bonosu trendini bekleyecek" dedi.


Yapı Kredi Private Banking, Ankara’daki özel bankacılık müşterilerine, 2014’e yönelik ekonomik beklentilerini paylaştığı özel bir seminer düzenledi.


Seminerde, Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mert Yazıcıoğlu ve Yapı Kredi Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mert Öncü konuşmacı olarak katıldı.


Yapı Kredi Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mert Öncü, konuşmasında, genel seçimlerin ardından Türkiye’ye hızlı bir para girişi olduğunu, yüksek faiz ve güçlü makroekonomi dolayısıyla Türkiye'nin tercih edildiğini söyledi.


Faiz ve enflasyonun çok hızlı düşemeyeceğini düşündüklerini ifade eden Öncü, şunları belirtti:


"Enflasyonda vergi artışlarının ve kurun etkisi var. Gerçek kur etkisi kendisini...