06 / 05 / 2024

Yapı malzemeleri arasında dünyanın en çok tercih edilen markalar

Yapı malzemeleri arasında dünyanın en çok tercih edilen markalar

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Betona okkalı 1 Nisan zammı!

Beton, inşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında geliyor. İnşaat maliyetlerini de belirlemesinden dolayı konut sektöründe de büyük öneme sahip. Bu yüzden beton fiyatları yakından takip ediliyor. Beton fiyatları 2024 ne kadar?

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın yapı malzemeleri arasında yer alan demire bugün indirim geldi. Son dönemlerde fahiş fahiş fiyatlara çıkan demir fiyatlarında bugün beklenmedik düşüş meydana geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

PTT 18-35 yaş arasında personel alacak! PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak? Hemen bu detaylara bakın!

18-35 yaş arasında çalışacak yeni kişileri bünyesine alacak PTT’nin, personel alımına ilişkin detayları merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 7 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi.  1 ton demir fiyatı resmen dibe vurdu! 7 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Yapı malzemeleri arasında dünyanın en çok tercih edilen markalar Haberi

Yapı malzemeleri arasında dünyanın en çok tercih edilen markalar

Yapı malzemeleri arasında dünyanın en çok tercih edilen markalarından Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, Almanya Berlin’de Verlag Deutsche Standards tarafından en iyi ve en başarılı 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.


Her üç yılda bir farklı sektörlerdeki markaları ödüllendiren Verlag Deutsche Standards, üst düzey danışma kurulu tarafından belirlenen en başarılı 250 Alman markası arasından Ytong’u Yüzyılın Markası olarak yeniden seçti.


Berlin’de düzenlenen törende, sağladığı ısı yalıtım ve enerji tasarrufu performansı, hafifliğiyle sunduğu depreme dayanıklılık avantajı ve çevreye duyarlı üretimi gibi önemli özellikleri sebebiyle ödüle layık görülen Ytong, geleceğin malzemesi olarak da dünya çapında en çok tercih edilen markalardan biri olarak dikkat...