29 / 04 / 2024

yapı malzemeleri fiyat

yapı malzemeleri fiyat

Geçtiğimiz yıldan bu yana yapı malzemelerindeki fiyat artışları nedeniyle durma noktasına gelen emlak sektöründe, konut kredisi oranlarının düşmesiyle birlikte bu kez arz ve talep dengesizliği yaşanıyor.

İnşaat sektöründe yerli ürün fırsatçılığı!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 40 No’lu Genel İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nurettin Akbay, sektör temsilcilerinin yerli ürünlerdeki fiyat artışını düşürmediğini, durumu fırsata çevirdiklerini anlattı.

Karan Metal Reklam Yapı Malzemeleri Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karan Metal Reklam Yapı Malzemeleri Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Kanık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Gap Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gap Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kebir Gündüz, Emrah Bakır tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi'nde kuruldu.

PSH Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PSH Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Güzeller tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta Pendik, Güzelyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Yosun Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yosun Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Reşit Karadeniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, 257. Sokak'ta kuruldu.

Ararathan Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ararathan Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Sevim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi, Ulusu Caddesi'nde kuruldu.

Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Çadır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Mızrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Kartal, Yakacık, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Şükrü Deste Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Erseis Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erseis Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Ersin Özçelik tarafından İstanbul Kartal'da kuruldu.

Temir Çelik Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temir Çelik Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Cuma Temir tarafından İstanbul Bağcılar'da kuruldu....

Nilin İnşaat Yapı Malzemeleri Makine Hırdavat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nilin İnşaat Yapı Malzemeleri Makine Metal Hırdavat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile açıldı.

yapı malzemeleri fiyat Haberi

yapı malzemeleri fiyat

Türkiye İstatistik Kurumu II. Çeyrek Raporu, inşaat sektöründe durgunluğun oluştuğunu ortaya koydu. Kredi oranları ve döviz kurunda meydana gelen değişimler sonrasında sektörde art arda zamlar yaşanıyor.

İlkha'da yer alan habere göre; 2018 yılından beri yapı malzemelerindeki fiyat artışları nedeniyle sektör durma noktasına geldi.

Diyarbakır’da, emlak piyasasının geçen seneye göre daha iyi olduğunu sözlerine ekleyen Emlakçı İsmail Babacan, krizden dolayı geçen yıl fazla konut inşa edilmediğini, sektörde sıkıntılar oluştuğunu kaydetti.

Yılsonuna doğru gayrimenkul alımına olan talebin artması ile birlikte piyasanın hareketlendiğine dikkat çeken Babacan, "orta sınıfa' yönelik olarak satışa çıkarılan 400 bin liralık dairelere talebin fazla olduğunu, değeri 500 bin liranın üzerinde olanlarda ise talebin daha az olduğuna" vurgu yaptı.

Babacan, "Geçen sene büyük bir kriz vardı. Krizden dolayı konut kredisi yüksekti. Millet, paralarını...