03 / 05 / 2024

Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı

Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (YAPEX) açıldı

Kastaş Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastaş Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Wyle De Yola tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saruhan Yüce tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkol tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sez Ambalaj Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Eren tarafından kuruldu.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Pekmezci tarafından kuruldu.

Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Mba Build Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Mba Build Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mba Build Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Soğanlık'ta yapıldı. 

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı Haberi

Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı


     Antalya EXPO Center'daki fuarın açılışı nedeniyle düzenlenen törene Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı (TKB) Asım Güzelbey, Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği (İMSAD) Başkanı ve Yapı Güvenliği Deprem Komitesi Başkanı Galip Sayıl ile fuarı düzenleyen firmanın genel müdürü Fatih Onkar ve davetliler katıldı. 

     Fatih Onkar, yaptığı konuşmada, fuara yurt içi ve dışından 300'ün üzerinde firmanın katıldığını, 30 binin üzerinde sektör ilgilisini ağırlamayı beklediklerini belirterek, Türkiye'de ilk defa bir Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nı da organize ettiklerini kaydetti. 

     İMSAD Başkanı Galip Sayıl da Türkiye ekonomisinin dünyada en hızlı büyüyen ekonomi olma yolunda ilerlediğini söyledi. Avrupa Birliği'nin son zamanlarda yaşadığı durağanlığın...