09 / 05 / 2024

Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay

Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay

Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay, “İstanbul’un ardından yatırımlarımızı İzmir’e doğru kaydırdık” dedi

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Emine Kesim tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Talha Subaşı tarafından kuruldu.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Technovate Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technovate Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Bahat tarafından kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi Maltepe'de Zeki Sertbaş tarafından kuruldu.

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Özata tarafından kuruldu.

Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay Haberi

Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay


EVKA 5'te Yapı Teknik Mühendislik tarafından hayata geçirilmesi planlanan, 4 blok ve 132 daireden oluşan "Efecity" projesinin temelleri törenle atıldı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay, "İstanbul'un ardından yatırımlarımızı İzmir'e doğru çevirdik. Efecity ile İzmirlilerin hayatına renk katacak yeni bir pencere açıyoruz"...