27 / 04 / 2024

yapı yatırım seyr-i adalar

yapı yatırım seyr-i adalar

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar'da 0 faizle! 485 bin TL'ye 2+1!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde yer alan dairelerden 2 oda 1 salon konut seçeneklerinin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor. Ödemelerde 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Seyr-i Adalar Maltepe fiyatları!

Seyr-i Adalar Maltepe fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Tek blok halinde toplam 120 adet konuttan meydana gelen Seyr-i Adalar projesinde 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat listesi!

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Seyr-i Adalar Maltepe ödeme planı!

Seyr-i Adalar Maltepe ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 12 aydan 36 aya kadar vade farkı olmadan taksitlendirme imkanı bulunuyor. Seyr-i Adalar projesi 120 adet konuttan meydana geliyor

Seyr-i Adalar Maltepe teslim tarihi!

Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Seyr-i Adalar Maltepe teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...

Seyr-i Adalar Maltepe projesi!

Seyr-i Adalar Maltepe projesi sosyal alanları arasında; bay-bayan sauna ,basketbol sahası, süs havuzu, kamelyalar, çocuk parkı, çocuk kulübü 2 kat kapalı otopark, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş alanları, hobi salonu ve güvenlik mevcut...

Seyr-i Adalar Maltepe!

Toplam 120 adet konuttan meydana gelen Seyr-i Adalar Maltepe projesinde daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Seyr-i Adalar projesinde satış sürecine devam ediliyor...

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlgar tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

yapı yatırım seyr-i adalar Haberi

yapı yatırım seyr-i adalar

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. 


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde projesinde yer alan daireler  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 485 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Seyr-i Adalar teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 



Seyr-i Adalar projesinin sosyal donatıları arasında  7/24 güvenlik, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, bay-bayan saunası, basketbol sahası ve fitness center yer alıyor. 


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar iletişim

Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi:...