01 / 05 / 2024

Yapım İnşaat lefkoşa yatırımları 2017

Yapım İnşaat lefkoşa yatırımları 2017

Yapım İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ceren Ahmet Köse, önümüzdeki 5 yıl içinde konut projelerinde köklü değişiklikler olacağını öngörüyor. Yapım İnşaat, KKTC'nin en köklü ve en büyük inşaat şirketlerinden biri...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ebubekir Perk tarafından kuruldu.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Levent Sözügüzel tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Akkaya tarafından kuruldu.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Yapım İnşaat lefkoşa yatırımları 2017 Haberi

Yapım İnşaat lefkoşa yatırımları 2017

Konut projeleriyle öne çıkan şirket, bugüne kadar Lefkoşa, Gime. Magosa ve Güzelyurt bölgelerinde çok sayıda proje hayata geçirdi. Yapım İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ceren Ahmet Köse, adada konutun oldukça cazip bir yatırım aracı olduğunu belirtiyor. Kıbrıs'ta konut sahibi olmanın birçok avantajı da beraberinde getirdiğini ifade eden Köse, bu avantaj lan şöyle sıralıyor: "Olası bir Kıbrıs sorunu çözümü durumunda Annan Planında yerleşik olarak Kıbrıs'ta kalan bireylerin bir kısmı da Avrupa vatandaşı olarak kabul edileceği uzlaşılmış ve oylanmıştı. Bu olasılık bir yana yaptığınız konut yatınınım kira ile yüzde 60'lara varan oranlarda daha hızlı alabiliyorsunuz". Yapım İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ceren Ahmet Köse ile şirketi, sektördeki konumunu ve gelecek hedeflerini konuştuk.

Şirketinizden söz eder misiniz? Ne zaman, kim tarafından kuruldu? 


İnşaat kökenli...