02 / 05 / 2024

Yapıray Demiryolu İnşaat

Yapıray Demiryolu İnşaat

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Lojistik Proje Müdürü Ömer Yılmaz'ın annesi Güldane Yılmaz hayatını kaybetti

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yurdakul tarafından açıldı. 

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serra Aksakal ve Mustafa Mahmut Aksakal ortaklığında kuruldu. 

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Yaşin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak'ta kuruldu.

Ruya Yapı Malzemeleri Otomotiv İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruya Yapı Malzemeleri Otomotiv İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Salih Turmuş ve Haluk Kömel ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi'nde kuruldu.

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Ozan Kayacan tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beyoğlu, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Yapıfen Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kırıstalşehir Şubesi açıldı!

Yapıfen Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kırıstalşehir Şubesi, Savaş Aytek Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda açıldı.

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, Barbaros Sokak'ta kuruldu.

Yapıgür İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıgür İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Didem Çevik tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, İkinci İlkokul Caddesi'nde kuruldu.

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Pusa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Yapıray Demiryolu İnşaat Haberi

Yapıray Demiryolu İnşaat
Yapıray Demiryolu İnşaat Sist. San. ve Tic. A.Ş. tarafından yayınlanan başsağlığı ilanında şu ifadelere yer verildi;


"Şirketimiz Lojistik Proje Müdürü Sn. Ömer Yılmaz'ın Annesi, İş Geliştirme Teklif ve Proje Uygulamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn. Volkan Okur Yılmaz ve Yapı Merkezi Holding A.Ş. Çalışanlarından Sn. Fulya Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı...